Setari Cookie-uri

Sexul in apa si sanatatea de vara

Sexul in apa reprezinta fantezia multora, insa exista cateva detalii despre sexul in apa pe care ar trebui sa le cunoasteti.

La ce boli poate fi predispusa femeia in urma sexului in apa? In primul rand la candidoza.

Sunt femei care numai daca fac baie in apa marii s-au si procopsit cu o candidoza. Uneori candidoza se poate complica cu o infectare a uterului sau chiar o anexita. Anexita la randul sau poate duce la infertilitate.

sexul in apa pericole

Sexul in apa de piscina predispune de asemenea la candidoza prin continutul ridicat de clor care perturba echilibrul florei vaginale.

Tot sexul in apa predispune femeia la cistita si infecti urinare care pot urca si pot duce de la pielonefrite pana la insuficienta renala.

Poate ca cel mai putin nociv sex in apa din toate situatiile este cel in cada, doar asa apa este mai saraca in clor si nu contine farte multe microorganisme.

Va veti intreba probabil daca apa poate fi un pericol pentru sanatatea genitala cum se face de femeile nu se imbolnavesc la dus? Vaginul se inchide foarte bine iar secretiile vaginale formeaza o pelicula ce aplipeste peretii vaginali, astfel la dusul zilnic apa nu patrunde in nteriorul canalului vaginal. In sa in timpul sexului apa patrunde cu siguanta si poate crea... necazuri.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.