Orgasmul: misterul placerii salbatice

Toata lumea... babati... femei... adolescenti... adolescente... cauta acest mister... aceasta traire numita ORGASM.

Multi spun: Orgasmul este nemaipomenit! Orgasmul: culmea placerii! Orgasmul, o himera! Orgasmul te schimba! Orgasmul, cheia fericirii in cuplu! OK.

orgasm
Haideti sa vedem totusi... Ce este orgasmul?

O perceptie subiectiva a intensitatii maxime a stimularii sexuale, exprimata printr-o senzatie paroxistica de placere.

O perceptie subiectiva... ceea ce inseamna ca, de cele mai multe ori, aceste trairi asociate orgasmului sunt percepute in mod particular, specific de fiecare dintre noi.

Tot ceea ce este comun este asocierea cu placerea, extazul maxim... fiecare dintre noi avand modalitati proprii de raportare, exprimare si mai ales, reprezentare a celor simtite in intimitatea actului sexual cu persoana iubita.

Pentru unii este expresia iubirii pentru celalalt. Pentru altii confirmarea unui act sexual reusit. Pentru multi, un scop in sine... un etalon... un premiu... o mandrie... o descarcare, etc.

Retail jobs

Orgasmul este o senzualitate traita de intreg corpul cu o voluptate coplesitoare, expresia unei placeri incomparabile in care timpul pare sa se fi oprit din scurgerea lui. El nu are nici o legatura cu functia de reproducere a organelor genitale, perpetuarea speciei putand fi posibila si in cazul unei coplulari anorgasmice.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri