Setari Cookie-uri

Descopera: 7 Adevaruri sexuale pe care Nu le stiai

Sexualitatea si organele genitale ale femeii reprezinta un subiect pe baza caruia am putea vorbi multe vreme, am scrie tratate si tot ne-ar ramane multe intrebari fara raspuns.

Sexul agresiv te poate imbolnavi

Fiecare om are fanteziile sale sexuale, dar e bine sa le puna in practica doar pe cele care nu fac rau.

Sexul agresiv, “salbatic” cum i se spune, face ca penisul sa loveasca puternic si in mod repetat colul uterin al femeii, ceea ce duce la un disconfort abdominal al femeii. Aceste agresiuni pot duce la rana pe col care poate evolua cu cancer de col.

mituri si adevaruri despre sex si sanatatea sexuala

Tot sexul “salbatic” ii poate produce barbatului o fractura de penis. Nu va imaginati ca aceste cazuri exista doar teoretic, intrebati medicii de garda dintr-o sectie de urgente urologice si va vor da destule exemple. Si da, fractura de penis este o urgenta.

Tot in categoria sexului violent l-am putea include si pe cel cu vatamare corporala sau putem include strangerile puternice ale sanilor de catre barbat. Aceste strangeri pot afecta microscopic structura sanului (cum se produc si vanataile de exemplu), numai ca glanda mamara este foarte sensibila. Aceste agresiuni ale sanilor si mameloanelor (muscarea mameloanelor sau srangerea lor) pot creste riscul cancerului la san.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.