Setari Cookie-uri

Sex fara perdea: 9 Alimente pentru un sex oral... gustos

Pentru ca sexul face parte din vata noastra si, dincolo de o placere, este si o necesitate, vom aprofunda tema care pe meleagurile noastre este mai putin discutata: alimentele care schimba gustul lichidelor genitale: secretii vaginale si lchid spermatic.

In tarile europene dar si peste oceane acestei teme i s-a acordat un interes deosebit, sunt chiar carti care trateaza amplu o problema ce tinde sa lege sanatatea genitala (care are legatura cu caracteristicile lichidelor genitale: gust, miros, aspect) si alimentatia sanatoasa.

Un lucru este cert: o alimentatie sanatoasa si echilibrata mentine intotdeauna si parametrii secretiilor sexuale, atat ca gust cat si ca miros, cantitate etc.

alimente pentru sex oral gustos: gustul spermei si gustul secretiilor vaginale

Alimente pentru un sex oral gustos

Sunt clar alimente care influenteaza negativ secretiile organeor genitale si alimente care influenteaza pozitiv gustul spermei si gustul secretiilor vaginale.

De exemplu lipsa fructelor din alimentatie face ca lichidul spermatic sa capete un gust amar, sustin specialistii, la fel si fumatul excesiv sau consumul exagerat de alcool influenteaza negativ proprietatile spermei. Fumatul excesit duce chiar la impotenta.

Citește și:

alimente pentru sex oral gustos: gustul spermei si gustul secretiilor vaginale

Regulile alimentatiei sexuale

Pentru ca veti gasi publicatii unde unele informatii se contrazic, va propunem cateva reguli simple dupa care sa va ghidati:

  • fructele si legumele crude au numai efecte pozitive. Chiar si ceapa si usturoiul despre care unii afirma ca ar schimba gustul spermei intr-un mod neplacut, afirmatie cu care nutritionistii nu sunt in acord. De ce? Pentru ca fructele si legumele crude contin glucide de buna calitate, in special fructoza – glucidul principal al secretiilo genitale. Sperma contine multa glucoza – hrana spermatozoizilor.
  • lactatele sunt utile in special pentru femei si mai putin pentru barbati, ei ar trebui sa le consume mai rar.
  • condimentele nu trebuie consumate inainte de sex;

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.