Setari Cookie-uri

Sex fara perdea: 9 Alimente pentru un sex oral... gustos

Pentru ca sexul face parte din vata noastra si, dincolo de o placere, este si o necesitate, vom aprofunda tema care pe meleagurile noastre este mai putin discutata: alimentele care schimba gustul lichidelor genitale: secretii vaginale si lchid spermatic.

Cruciferele: varza, broccoli, conopida, gulie

Legumele din familia cruciferelor influenteaza gustul spermei, dar si gustul secretiilor vaginale. Puteti consuma cruciferele atat crude, cat si gatite, recomandat este sa alegeti prima varianta pentru ca intotdeauna legumele crude isi pastreaza toate proprietatile benefice pentru organism. Consumati asadar varza alba si rosie, broccoli, conopida, gulie, etc.

Va recomandam sa cititi si:

Moarea de varza, licoarea cu proprietati miraculoase

CURA CU SUPA DE VARZA

Varza alba - beneficii pentru sanatate

alimente pentru sex oral gustos: gustul spermei si gustul secretiilor vaginale

Telina

Telina este leguma barbatului. Telina este buna atat in privinta gustului psermei, cat si in protectia contra bolilor de prostata sau pentru prevenirea impotentei. Barbatul ar trebui sa manance saptamanal salata de telina (in care telina este rasa, deci in stare cruda si nu gatita).

Citește și:

alimente pentru sex oral gustos: gustul spermei si gustul secretiilor vaginale

Va recomandam sa cititi si:

Telina - beneficii pentru sanatate

Salata de telina cu mar

Carnea?

In privinta consumului de carne, putem afirma ca un consum de arne rosie sau carne de porc nu aduce niciun plus pentru gustul lichidelor sexuale. Carnea de peste consumata moderat, ca si cea de pasare par sa nu influenteze negativ gustul spermei sau gustul secretiilor vaginale, decat daca se depaseste portia sugerata de nutritionisti la o masa: volumul de carne consumat sa fie ega cu cel al unei palme.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.