Setari Cookie-uri

15 curiozitati despre organul tare: Penisul

Penisul este organul care a influentat cel mai mult umanitatea, in toata istoria ei. Penisul este simbolul masculinitatii si in consecinta, simboluri falice vedem peste tot in jur. Modul cum anatomia masculina si feminina au structurat societatea, a devenit model de analiza, iar astazi, sociologii considera ca traim intr-o cultura falica.

barbat

6. Exista doua tipuri de penisuri. Primul tip se mareste in timpul erectiei, iar celalat pare mare in majoritatea timpului, dar nu se mareste foarte mult in timpul erectiei.

7. Un sondaj realizat de catre revista pentru barbati Men’s Health arata ca 79 dintre barbati au primul tip de penis, in timp ce 21 la suta, pe al doilea.

8. O cercetare efectuata de catre specialistul Alfred Kinsey arata ca penisurile mici, castiga de doua ori mai mult in marime in timpul erectiei, in comparatie cu cele lungi.

9. Un contact sexual dureaza in medie 2 minute si 50 de secunde, dar perceptia femeilor arata ca acesta ar dura mai mult, adica in medie 5 minute si 30 de secunde.

10. 'Marimea conteaza': Cu cat un penis este mai lung, cu atat mai bine este plasata sperma, deci cel putin din punctul de vedere al procrearii, „marimea chiar conteaza”.

Citește și:

Citeste continuarea articolului "15 Curiozitati despre oganul tare" pe Garbo.ro

Iti mai recomandam si:

Literatura erotica: Top 10 carti pe care nu indraznesti sa le cumperi din librarie

Tabu in dormitor: 5 temeri sexuale ale barbatilor

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.