Setari Cookie-uri

Noutati pentru sanatate

Iata care sunt cele mai importante noutati din ultima luna privind sanatatea:

Iata care sunt cele mai importante noutati din ultima luna privind sanatatea:

TechnoGym Vario – o noua revolutie

Uita de obositoarele sesiuni de alergare si nesfarsitele plimbari cu bicicleta. Vario este primul echipament cardiovascular care urmareste pasul lung si adaptarea automata la miscarea dorita: de la clasicul pas vertical la mersul simplu.

TechnoGym ofera o reinterpretare a conceptului de fitness, prin intermediul echipamentului dinamic ce se adapteaza in functie de fiecare utilizator. Miscarea automata a picioarelor ajusteaza traiectoria echipamentului, oferind cea mai potrivita distanta intre pasi si implicit un exercitiu corect si eficient. In acest fel, Vario reduce oboseala si garanteaza maximum de calorii consumate.

Vario este usor de utilizat si ofera o miscare naturala care necesita ajustare din partea utilizatorului. Datorita simplitatii si naturaletei cu care este inzestrat, Vario este potrivit atat pentru persoanele tinere, care sunt in cautarea unui regim de viata sanatos, cat si pentru persoanele in varsta, care isi doresc pur si simplu sa faca o plimbare, fara solicitarea articulatiilor.

Citește și:

Sansa fiecarei vieti este la 112

Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate – CPSS in parteneriat cu Fundatia pentru SMURD si Serviciul de Telecomunicatii Speciale – STS lanseaza campania “112 – sansa fiecarei vieti in pericol!”, derulata in cadrul proiectului “Numarul unic de urgenta 112 – drept si responsabilitate” .

Campania isi propune informarea opiniei publice cu privire la existenta, utilitatea si folosirea corecta a Numarului European Unic de Urgenta – 112. Existenta unui numar mare de apelari false catre Serviciul de urgenta 112, de catre persoane care nu inteleg importanta sa, poate duce la pierderea vietii altor semeni aflati in pericol, care nu pot solicita ajutor in momentul in care au nevoie. De la inceputul anului si pana in prezent s-au inregistrat 10.584.916 apeluri la numarul de urgente 112, dintre care 8.691.806 apeluri au fost false.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.