Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Stiati ca...
Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, care nu rareori ajunge la venerabila varsta de 1000 ani?
Copacii de Ginkgo biloba au fost unele dintre putinele plante care au supravietuit atacului atomic de la Hiroshima?
Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai rezistente la atacul insectelor si al altor daunatori?

Proprietatile sale curative au fost mentionate pentru prima data in 1596, in cartea lui Li Shih-Chen, considerata Tratat de medicina tra¬ditionala chineza. Aici, semintele sunt mentionate ca remediu pentru astm, tuse, inflamatia vezicii urinare, boli de piele sau alcoolism.
Utilizarea medicinala a frunzelor de Ginkgo in bolile cardio¬vascu¬lare si astm dateaza dinaintea anului 1550; acestea erau probabil utilizate mai mult in medicina populara chineza. Frunzele arbo¬relui erau considerate eficiente in tratamentul astmului, tuberculo¬zei pulmonare, leucoreei si dereglarilor aparatului reproducator. Se considera, de asemenea, ca stimuleaza circulatia sangvina si ca au proprietati antialgice, gasindu-si astfel aplicabilitate in tratamentul anginei petorale, a colesterolului crescut, dizenteriei, gigantismului si enterocolitei.

Citește și:

FLAVOTAN (80 mg si 120 mg) este un supliment alimentar ce contine extract standardizat de Ginkgo Biloba. Substanta activa (Ginkgo Biloba) este importata din Elvetia. FLAVOTAN este produs in fabrica Labormed, la cele mai inalte norme de calitate, corespunzand integral cerintelor stiintifice si tehnice internationale. LaborMed detine cea mai moderna fabrica de medicamente orale solide din Romania, inaugurata in 2007.
Nu orice extract de Ginkgo Biloba este eficient, deoarece frunzele acestui arbore contin si alte substante toxice pentru organism. Acestea trebuie inlaturate in procesul de purificare si de extragere a principiilor active „bune”, pentru a rezulta un extract standardizat de Ginkgo Biloba.
„De aceea, inainte de a cumpara un produs pe baza de Gingko Biloba, asigurati-va ca acesta contine extract standardizat de Ginkgo Biloba! Standardizarea asigura excluderea substantelor nocive si o concentratie optima a principiilor active din aceasta planta”, afirma Adrian Stroilescu, Business Development Director, LaborMed Group.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.