Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

STOP! Da o mana de ajutor sanatatii tale!

Este demonstrat stiintific ca:
protex 1. Spalarea mainilor cu sapun poate fi la fel de importanta ca folosirea antibioticelor si a vaccinurilor.
2. Spalarea mainilor cu sapun poate reduce cu pana 50% riscul aparitiei diareei.
3. Spalarea mainilor cu sapun poate reduce infectiile respiratorii cu pana la 25%.

Protex, sapunul numarul 1 in Romania in protectia antibacteriana, in parteneriat cu Federatia Mondiala a Asociatiilor pentru Sanatatea Publica, desfasoara in Romania campania educationala “Stop! Da o mana de ajutor sanatatii tale! Spala-te pe maini!”. Campania aduce in atentia publicului avantajele unei igiene personale corespunzatoare. Cu aceasta ocazie, pentru a oferi tuturor posibilitatea unei ingrijiri personale complete, Colgate-Palmolive lanseaza kit-ul Protex care contribuie la protectia impotriva racelii si gripei. Kit-ul contine sapun lichid, sapun solid si gel de dus Protex.

Citește și:

Conteaza ce sapun folosesti! Protex elimina 99% din bacterii!

Protejeaza-te impotriva bacteriilor cu noul gel dezinfectant pentru maini Protex!

Gelul dezinfectant pentru maini Protex elimina 99.9% din bacterii si mentine pielea curata si hidratata. In anotimpul racoros, pielea se usuca mult mai usor, dar gelul dezinfectant Protex, prin formula sa speciala ce contine agent hidratant, nu doar protejeaza impotriva bacteriilor, ci si pastreaza pielea hidratata si catifelata. In plus, gelul dezinfectant Protex nu este lipicios, se usuca foarte repede si este perfect pentru utilizare in orice moment.

Biotics - Natural pentru refacerea florei intestinale

Pentru imbunatatire imunitatii generale a organismului, medicii recomanda tot mai frecvent Biotics. Biotics este disponibil atat sub forma de capsule pentru adulti – Biotics Ozone, cat si sub forma de plicuri cu pulbere suspendabila pentru bebelusi si copii – Biotics Baby.

Citește și:

bio Datorita continutului de microorganisme din specia Lactobacillus, Biotics ajuta la cresterea imunitatii si prevenirea imbolnavirilor infectioase de sezon.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.