Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

„Importanta tratarii cariilor in cazul copiilor este deseori subestimata. Incidenta cariilor in randul copiilor este foarte mare: 17% dintre copiii cu varste intre doi si patru ani au avut deja carii, iar 52% dintre copiii cu varste de pana la opt ani au avut experiente carioase. Deja la varsta de sase-sapte ani 80-90% din copii pot avea dinti cariati, de aceea interventia asupra cariilor nu trebuie amanata. Tinand cont de toate aceste aspecte si statistici ingrijoratoare, in clinica DENT ESTET 4 KIDS am adaptat atat serviciile cat si tehnologia din dorinta de a oferi copiilor tratamente dentare personalizate.” a declarat Oana Taban, Director General Dent Estet.

La DENT ESTET 4 KIDS tratamentele dentare ale copiilor anxiosi sunt insotite de tehnici de relaxare medie si profunda, sedinte de consiliere psihologica, dar si de tehnici de analgo- si inhalosedare (sedarea cu protoxid de azot), realizate de catre medici ATI. Acestea sunt servicii inovative pentru Romania prin care se evita anestezia generala care poate fi daunatoare pentru copii.

Citește și:

Este foarte important urmatorul aspect: netratarea dintilor temporari poate avea ca rezultat pe termen lung aparitia complicatiilor ce afecteaza masticatia, fizionomia si fonatia dar si sistemul cardiac, renal si respirator. Sanatatea dentara a copiilor presupune respectarea principiilor de preventie, igiena si alimentatie corecta, controlul regulat la medicul dentist si, cel mai important, tratarea imediata a cariilor identificate.

Panenza, vaccinul Sanofi Pasteur impotriva gripei A (H1N1) 2009, a fost aprobat in Franta

Sanofi Pasteur, divizia de vaccinuri a Grupului sanofi-aventis a anuntat in data de 16 noiembrie la Lyon, ca Agentia franceza de securitate sanitara a produselor de sanatate a autorizat punerea pe piata in Franta a produsului Panenza, vaccinul monovalent fara adjuvanti impotriva gripei A (H1N1) 2009, fabricat de Sanofi Pasteur la Val de Reuil, Franta. Vaccinul a fost pus la dispozitia autoritatilor sanitare franceze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.