Setari Cookie-uri

(P)Lima o poveste de succes

Lima este unul dintre cei mai importanti producatori de produse alimentare ecologice la nivel mondial care a consacrat prima fabrica pentru productia de rondele din orez si a introdus primele bauturi din orez de pe piata europeana.

Pierre Gevaert a inteles repede importanta calitatilor nutritionale exceptionale ale mancarurilor traditionale folosite de George Ohsawa. El a decis sa le importe in Europa si a pus bazele unei companii ce poarta numele sotiei lui George Ohsawa: Lima. Produse precum soia, kuzu, miso si rondelele din orez au fost introduse pentru prima data pe piata din Europa.

kukicha Lima a devenit treptat unul dintre pionierii alimentelor naturale. De-a lungul anilor, compania si-a extins gama de produse cu produse ecologice, cultivate in toata lumea.

In prezent, Lima ofera pe piata din Romania o gama larga de produse alimentare ecologice, de calitate premium, printre care bauturi din soia, orez si ovaz, ceaiuri si inlocuitori de cafea, supe, rondele din orez, paste, sosuri din soia, snacksuri, sortimente de orez, ingrediente pentru gatit, ce satisfac exigentele cele mai ridicate ale consumatorilor. Se intelege de la sine faptul ca produsele sunt de o calitate exceptionala.


Kudika
7 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.