Setari Cookie-uri

(P)Lima o poveste de succes

Lima este unul dintre cei mai importanti producatori de produse alimentare ecologice la nivel mondial care a consacrat prima fabrica pentru productia de rondele din orez si a introdus primele bauturi din orez de pe piata europeana.

Bauturile din orez sunt preferatele intre bauturile de legume si cereale din Europa datorita aromelor sale racoritoare, cu usor gust de vanilie, puritatii sale, complexului de zaharuri si digestibilitatii. Aceste bauturi au un gust dulce natural, apreciat de toate persoanele, indiferent de varsta, in orice moment al zilei. Lima ofera o minunata gama de bauturi 100% ecologice pe baza de soia sau cereale. Exista multe motive pentru a le consuma: placerea de a va stinge setea, continutul nutritional, aroma placuta, cantitatea redusa de grasimi sau prezenta unei alergii.

Snacksurile Lima sunt produse ecologice, din cereale, bogate in proteine. Lima ofera prima tortilla crocanta ecologica facuta din porumb albastru, foarte apreciata in randul consumatorilor la nivel european.

Ca bauturi calde Lima ofera bautura Yannoh simpla sau cu gust de cacao, o bautura din cereale prajite care seamana cu cafeaua, dar nu contine cofeina. Printre avantajele pe care le ofera se numara energie fara stare de nervozitate, gust delicios de cafea mocha fara insomnie, comfortul unei bauturi fierbinti, aromate, in orice moment al zilei.

Ceiurile Lima Bancha, Kukicha si Sencha sunt cele mai populare ceaiuri din Japonia. Usoara prajire a frunzelor ofera ceaiurilor arome tipice, atat de apreciate, precum si un continut de cofeina considerabil redus (doar 1,3%).


Kudika
7 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.