Setari Cookie-uri

Cele cinci elemente esentiale ale vietii

Noul an aduce cu el un nou inceput. Simtiti nevoia de o schimbare atat la nivel fizic, cat si psihic si v-ati propus ca in 2010 sa eliminati din stresul si epuizarea ce au devenit o rutina zilnica. Nu sunteti singuri. 40% din romani sufera de stres pentru ca muncesc prea mult, conform unui studiu realizat de dr. Dan Ghenea, medic specialist psihiatru la o clinica particulara din Bucuresti. Printre simptomele acestei boli ce afecteaza din ce in ce mai multa lume enumeram: iritabilitate, lipsa de concentrare, epuizare, incapacitatea de a fii atent.

Una din cele mai importante idei ale lui Jim Rohn este faptul ca succesul trebuie atras, nu urmarit. Modelandu-ne atitudinea, demaram procesul trecerii la actiune. Actiunea genereaza la randul ei rezultate noi, care ajuta la recladirea increderii in sine. Increderea implica din nou alte actiuni, urmand sa consolideze atitudinea.

In concluzie, cheia obtinerii succesului porneste de la atitudine. Asadar, incetand sa dati vina pe ceilalti si devenind proactiv in planificarea viitorului, veti evolua spre scopurile profesionale si personale, simtindu-va mai impacati si mai fericiti.


Cele cinci elemente esentiale ale vietii
Jim Rohn
Colectia Cunoastere si Autoeducare MOTIVATIONAL
Editura AMALTEA

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.