Setari Cookie-uri

Daca esti pacient, citeste aici

Au mai ramas doar trei saptamani pana la deschiderea Conferintei Nationale a Pacientilor, editia 2010, cel mai important eveniment al anului, dedicat informarii si imbunatatirii conditiei pacientilor din Romania.

Au mai ramas doar trei saptamani pana la deschiderea Conferintei Nationale a Pacientilor, editia 2010, cel mai important eveniment al anului, dedicat informarii si imbunatatirii conditiei pacientilor din Romania.

Chiar de la lansarea ideii organizarii acestei conferinte dedicate tuturor pacientilor din Romania, evenimentul s-a bucurat de un real succes si a beneficiat de sprijinul si aprecierea celor invitati sa i se alature. Astfel, Conferinta Nationala a Pacientilor se bucura de prezenta a peste 35 de asociatii de pacienti inscrise pana la acest moment la eveniment, precum si de participarea a peste 100 de speakeri”, a declarat Simona Wist, PR Manager al companiei Sanatatea Media Group.

conferinta pacientilor

Desfasurata sub sloganul „Comunicare pentru sanatate. Sanatate pentru pacienti”, conferinta va fi structurata pe parcursul a trei zile de dezbateri tematice. Pe data de 11 martie 2010 se vor organiza sesiuni de comunicare pe teme de politici de sanatate, iar in celelalte doua zile ale conferintei se vor dezbate subiecte pe afectiuni specifice. Temele de dezbatere vor fi sustinute de reprezentantii autoritatilor statului din domeniul sanatatii, reprezentantii asociatiilor de pacienti din intreaga tara, precum si de unii dintre cei mai renumiti medici si farmacisti din Romania.

Citește și:

Pe data de 11 martie 2010, in cadrul Conferintei Nationale a Pacientilor, va avea loc prima Conferinta a Asociatiei Nationale de Somnologie, prima asociatie din Romania dedicata pacientilor care sufera de tulburari ale somnului, o initiativa a companiei Sanatatea Media Group. Evenimentul se va bucura de sprijinul si participarea, in calitate de speaker, a domnului Prof. univ. dr. Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie si fondatorul somnologiei in Romania. In cadrul acestei conferinte se vor pune bazele Asociatiei Nationale de Somnologie, care se va constitui legal dupa finalizarea Conferintei Nationale a Pacientilor, editia 2010. Pana atunci, persoanele interesate sa se inscrie ca membri in cadrul asociatiei, sunt rugate sa acceseze www.infopacienti.ro si sa completeze formularul de inscriere din cadrul sectiunii „Asociatia Nationala de Somnologie” sau sa trimita un e-mail pe adresa somnologie@infopacienti.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.