Setari Cookie-uri

Daca esti pacient, citeste aici

Au mai ramas doar trei saptamani pana la deschiderea Conferintei Nationale a Pacientilor, editia 2010, cel mai important eveniment al anului, dedicat informarii si imbunatatirii conditiei pacientilor din Romania.

Totodata, pe data de 13 martie 2010 va avea loc prima Conferinta de Oncologie Pediatrica din Romania. Organizat in parteneriat cu Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa), asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave, evenimentul doreste sa traga un semnal de alarma si cu privire la copiii bolnavi de cancer din Romania. „Pentru a veni in sprijinul micuților diagnosticați cu cancer, precum și al familiilor acestora, Conferința de Oncologie Pediatrica din cadrul Conferintei Nationale a Pacientilor isi propune sa faciliteze accesul la informații complete și competente cu privire la prevenirea, implicațiile și tratamentul bolilor canceroase la copii”, a adaugat Simona Wist, PR Manager al companiei Sanatatea Media Group.

Citește și:

Conferinta Nationala a Pacientilor este un eveniment conceput in maniera interactiva, astfel incat participantii vor avea posibilitatea de a adresa intrebari oficialitaților, medicilor și specialiștilor invitați in calitate de speakeri și vor putea afla, astfel, cele mai bune raspunsuri la problemele cu care se confrunta in calitate de pacienți.

In cadrul Conferinței Nationale a Pacientilor, pe langa sesiunile de comunicare, se va organiza si o expoziție, intitulata „Info Pacienți”, in cadrul careia vor fi expuse standuri de prezentare ale asociațiilor de pacienți, dar și ale companiilor farmaceutice sau ale celor care ofera produse și servicii destinate pacienților. Evenimentul se va incheia pe data de 13 martie 2010 – Ziua Europeana a Pacientilor.

Citește și:

Conferinta Nationala a Pacientilor este un eveniment cu acoperire nationala, care va reuni, pentru prima data in Romania, toti actorii din domeniul sanatatii: reprezentanti ai autoritatilor statului (din cadrul Ministerului Sanatatii, Casei Nationale de Asigurari de Sanatate – C.N.A.S., Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti – C.A.S.A.O.P.S.N.A.J., Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, membrii Comisiilor de Sanatate din Camera Deputatilor si Senatul Romaniei, precum si reprezentanti din cadrul Colegiului Medicilor din Bucuresti si Colegiului Farmacistilor din Romania), reprezentanti ai Universitatilor de Medicina si Farmacie din tara noastra, medici, manageri de spitale, reprezentanti ai farmacistilor si ai companiilor farmaceutice, pacienti, reprezentanti ai asociatiilor de pacienti si ai societatii civile, in cadrul unei conferinte interactive.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.