Setari Cookie-uri

Cum sa ai un organism puternic fara sa iei fier

A&D Pharma Marketing&Sales lanseaza in Romania Captafer primul supliment nutritiv pentru aport de fier care nu contine fier. Captafer faciliteaza absorbtia din alimente a unei cantitati de fier de 3 pana la 5 ori mai mare decat ar fi absorbita in mod normal, fara ca persoana sa-si schimbe dieta obisnuita. Captafer este recomandat femeilor aflate in perioada fertila a vietii (16 50 ani), femeilor care se pregatesc pentru o sarcina sau alapteaza, vegetarienilor, adolescentilor si barbatilor care depun efort fizic sustinut.

comunicat de presa

• 30% dintre femeile aflate in perioada fertila a vietii sufera de anemie feripriva (lipsa fierului in organism).
• 600 de milioane de pacienti sufera de anemie feripriva la nivel mondial

A&D Pharma Marketing&Sales lanseaza in Romania Captafer – primul supliment nutritiv pentru aport de fier care nu contine fier. Captafer faciliteaza absorbtia din alimente a unei cantitati de fier de 3 pana la 5 ori mai mare decat ar fi absorbita in mod normal, fara ca persoana sa-si schimbe dieta obisnuita. Captafer este recomandat femeilor aflate in perioada fertila a vietii (16 – 50 ani), femeilor care se pregatesc pentru o sarcina sau alapteaza, vegetarienilor, adolescentilor si barbatilor care depun efort fizic sustinut.

anemie feripriva „Anemia feripriva este tipul cel mai frecvent de anemie intalnit la toate categoriile de varsta, constituind o problema globala de sanatate chiar si pentru tarile dezvoltate, avand consecinte majore si multiple cauze.” spune Prof. Dr. Anca Roxana Lupu, Sef Clinica Hematologie Spitalul Coltea Bucuresti
Studiile clinice au demonstrat ca administrarea Captafer favorizeaza absorbtia de fier din alimente si creste semnificativ rata de fixare a fierului de catre globulele rosii in numai 30-60 de zile de administrare. Prin continutul sau de acid folic, Captafer este recomandat in cazul carentei sau nevoilor crescute de acid folic. Datorita actiunii sale antioxidante, Captafer este eficient si in combaterea efectului nociv al radicalilor liberi.

Citește și:

„Carenta de fier afecteaza productia de globule rosii (hemoglobina). Hemoglobina este o proteina aflata in celulele rosii ale sangelui si care raspunde de transportul oxigenului catre celulele si tesuturile organismului. Pentru a fabrica aceasta proteina, organismul are nevoie de fier. In lipsa lui, globulele rosii vor fi putine si mici, iar celulele nu vor primi suficient oxigen. Persoanele care sufera de anemie feripriva prezinta deseori simptome de oboseala sau slabiciune, au unghiile fragile, sunt nervoase, nu dorm bine si au un tonus muscular scazut.” explica Dr. Doina Mihai, medic specialist medicina de familie.

“Nevoile de fier cresc in timpul sarcinii. Are nevoie de el si fatul, dar si sangele mamei, al carui volum creste cu 50%. Din pacate, atunci cand raman insarcinate, multe femei nu au suficiente rezerve de fier.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.