Setari Cookie-uri

Cum sa ai un organism puternic fara sa iei fier

A&D Pharma Marketing&Sales lanseaza in Romania Captafer primul supliment nutritiv pentru aport de fier care nu contine fier. Captafer faciliteaza absorbtia din alimente a unei cantitati de fier de 3 pana la 5 ori mai mare decat ar fi absorbita in mod normal, fara ca persoana sa-si schimbe dieta obisnuita. Captafer este recomandat femeilor aflate in perioada fertila a vietii (16 50 ani), femeilor care se pregatesc pentru o sarcina sau alapteaza, vegetarienilor, adolescentilor si barbatilor care depun efort fizic sustinut.

Aportul de fier este necesar pentru ca mamele anemice au sanse mai mari sa nasca copii prematuri sau dismaturi, care la cateva luni de viata, vor suferi, la randul lor, de anemie. In mod ideal o gravida ar trebui sa aiba o dieta bogata in fier, care sa-i asigure o cantitate suficienta din acest mineral,” completeaza Dr. Doina Mihai.

Produs inovator al companiei Medestea din Italia, Captafer este un produs pe baza de: Vitamina C, Vitamina E, Zinc, Cupru, acid folic si hidrolizat de peste marin care faciliteaza absorbtia din dieta a unei cantitati de fier de 3 pana la 5 ori mai mare decat ar fi absorbita in mod normal.

Pentru ca nu contine fier, Captafer nu produce efecte secundare (diaree/ constipatie, greata, varsaturi) obisnuite in cazul preparatelor orale pe baza de fier. Mai mult, produsul este tolerat excelent nu numai de catre persoanele sanatoase, ci si de cele care au restrictii in administrarea suplimentelor pe baza de fier.

Citește și:

Captafer poate fi achizitionat din farmaciile din Romania la pretul de aproximativ 36,81 Ron. Cititi prospectul produsului inainte de administrare.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.