Comunicat de presa Peste 30% din populatia Romaniei sufera de hipertensiune arteriala si diabet zaharat ca efect al colesterolului marit, arata studiul national CARDIO-ZONE coordonat de Prof. Dr. Mircea Cinteza. Toate efectele nocive ale unui colesterol crescut asupra organismului, pot fi ameliorate sau combatute prin consumul de acizi grasi esentiali. Cei mai importanti sunt acizii grasi omega 3, care se gasesc in uleiul de peste si in produsul OMEGA 3 de la Ozone Natural. Bucuresti, 20 iulie 2010 - In Romania, peste 30% dintre romani au colesterolul ridicat si aproximativ 40% sunt hipertensivi. 2 din 3 romani mor din cauza afectiunilor cardiovasculare. Efectele nocive ale colesterolului asupra organismului pot fi combatute cu ajutorul OMEGA 3 din gama Ozone Natural, un produs care combina uleiul de somon concentrat in acizi grasi esentiali Omega 3 si vitamina E. Daca uleiul de peste brut are un continut de acizi grasi de 18% EPA si 12% DHA, produsul Omega 3 Ozone Natural foloseste ulei de somon prelucrat care are un continut crescut de acizi grasi si anume 33% EPA si 22% DHA. In plus, Omega 3 Ozone Natural contine si vitamina E naturala care este recunoscuta pentru rolul sau in metabolismul grasimilor, calciului, fosforului si la sinteza proteinelor, tinand sub control nivelul colesterolului si prevenind imbatranirea celulelor. „Nivelul ridicat de colesterol este responsabil pentru atacurile cardiovasculare, de ateroscleroza, litiaza biliara si multe alte afectiuni. In prezent, exista o serie de tratatmente naturiste aflate la indemana pacientilor, cu rezulate benefice asupra organismului afectat de un nivel ridicat al colesterolului. OMEGA 3 de la Ozone Natural, datorita compusilor sai, reduce nivelul colesterolului din organism si amelioreaza simptomele bolilor cardiovasculare”, a declarat Dr. Dan Dimitriu Medic Specialist Medicina Interna CMU. Colesterolul poate fi impartit in "colesterol bun" - HDL, care protejeaza vasele de sange si „colesterol rau” - LDL care se depune pe peretii vaselor de sange, ingreunand circulatia. Studiile de specialitate au aratat ca acizii Omega 3 din uleiul de somon au proprietatea de a creste nivelul de HDL si de a scadea nivelul "colesterolului rau", micsorand, astfel, riscul de imbolnavire cardiovasculara. Organismul nu poate sintetiza acizii grasi omega 3, care sunt indispensabili pentru functionarea sa normala. In aceste conditii, singurul mod de a beneficia de efectele lor curative este sa apelam la suplimentul alimentar.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: