Setari Cookie-uri

Curatenia care iti salveaza sanatatea

Ca raspuns la nevoia consumatoarelor din Romania de a avea o casa curata si ferita de microbi, virusuri si bacterii care ar putea afecta sanatatea familiilor lor, fara sa foloseasca produse pe baza de hipoclorit de sodiu (“clor”), compania Interstar Chim lanseaza dezinfectantul pentru suprafete: IGIENOL.

Comunicat de rpesa

Ca raspuns la nevoia consumatoarelor din Romania de a avea o casa curata si ferita de microbi, virusuri si bacterii care ar putea afecta sanatatea familiilor lor, fara sa foloseasca produse pe baza de hipoclorit de sodiu (“clor”), compania Interstar Chim lanseaza dezinfectantul pentru suprafete: IGIENOL.

curatenie fara clor Fapte precum
• peste 20.000 de copii sunt afectati anual de vaporii de clor din gospodarie
• racelile si gripa, sinuzita, bronsita, infectiile cu stafilococi si alte infectii virale sunt boli pe care le luam chiar de la noi din casa daca nu dezinfectam riguros
• un copil vine in contact zilnic cu 330.000 de bacterii pe centrimetrul patrat
• sanatatea micutilor poate fi afectata inca din timpul sarcinii de produsele de curatenie inadecvate, au stat la baza deciziei de a crea un produs inovator care sa ajute la curatenia locuintei fara sa contina ingrediente care pot afecta sanatatea, precum hipocloritul de sodiu (substanta cunoscuta in limbajul uzual drept “clor”): dezinfectantul pentru suprafete - IGIENOL.

Dr. Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti, a studiat atent problema intalnindu-se cu sute de cazuri de copii care au suferit in urma utilizarii de catre parinti a produselor de curatat pe baza de hipoclorit de sodiu (“clor”). Asadar, Dr. Ana Culcer, atentioneaza: “Este foarte important nu numai sa curatam, dar sa si dezinfectam suprafetele si obiectele din casa, mai ales cand avem copii mici care se pot face cu usurinta afectiuni respiratorii, digestive si cutanate. In mod uzual sunt utilizate produsele care contin hipoclorit de sodiu, dar acestea au si nenumarate efecte adverse, incepand cu mirosul greu de suportat si iritant, atat pentru adulti, cat si pentru copii si terminand cu necesitatea clatirilor repetate care consuma timp.

Dezinfectarea se face la fel de e_cient cu produse care nu contin hipoclorit de sodiu si care nu au efectele adverse aferente. Substantele active continute de IGIENOL sunt foarte e_ciente pentru dezinfectare”.

IGIENOL omoara 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa),virusuri (precum Adenovirus, un virus cu rezistenta mare la dezinfectantii uzuali si Poliovirus) si fungi (Candida albicans si Aspergillus niger – asa numitul “mucegai”) Capacitatile sale de dezinfectare sunt testate si certificate de Institutul Cantacuzino si Institutul National de Virusologie Stefan S. Nicolau conform standardelor internationale in vigoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.