Setari Cookie-uri

Curatenia care iti salveaza sanatatea

Ca raspuns la nevoia consumatoarelor din Romania de a avea o casa curata si ferita de microbi, virusuri si bacterii care ar putea afecta sanatatea familiilor lor, fara sa foloseasca produse pe baza de hipoclorit de sodiu (“clor”), compania Interstar Chim lanseaza dezinfectantul pentru suprafete: IGIENOL.

“In casa se gasesc microorganisme, (bacterii, virusuri, fungi si paraziti) pe toate suprafetele. Daca aceste suprafete sunt doar curatate, nu si dezinfectate, microorganismele si in particular virusurile nu mor, ci persista timp indelungat, pastrandu-si capacitatea de a infecta si produce boli, uneori foarte grave si difcil de tratat. De aceea, pentru a ne feri de microorganismele cu potential patogen, trebuie sa avem in vedere dezinfectarea suprafetelor din casa. In mod uzual, mirosul de “clor” datorat utilizarii de produse dezinfectante pe baza de hipoclorit de sodiu, este asociat curateniei, dar prezenta lui produce si efecte negative asupra confortului si sanatatii persoanelor din casa. Activitatea biocida a hipocloritului de sodiu este conditionata de concentratie si mod de utilizare, facand ca utilizarea incorecta a produselor pe baza de hipoclorit de sodiu sa genereze doar mirosul specifc, nu si activitatea dezinfectanta.

Potentialul toxic si limitele de activitate ale hipocloritului de sodiu in formularile comerciale au motivat cercetatorii sa caute solutii chimice alternative pentru dezinfectarea in casa. In ultimii ani, au fost identi_cate si alte substante e_ciente in dezinfectare si mai putin toxice, iar IGIENOL contine astfel de substante, facandu-l un produs sigur in ceea ce priveste capacitatile de dezinfectare, inclusiv virucida, si in acelasi timp sigur si pentru sanatatea umana”, spune Dr. Virusolog Gratiela Tardei.

IGIENOL, fara sa contina hipoclorit de sodiu, este un produs dezinfectant universal care nu ataca suprafetele si nu irita pielea sau caile repiratorii. Produsul poate fi folosit pentru toate zonele din casa, precum podelele din baie si bucatarie sau vasul de toaleta si chiar pe suprafete care necesita o ingrijire speciala precum lemnul (inclusiv parchetul). In plus, Igienol poate fi utilizat pentru curatarea si dezinfectarea obiectelor cu care oamenii intra in contact direct: telefon , tastatura, mouse, clanta sau intrerupator, inclusiv pe lucrurile pe care le ating copii: olita, cadita de baie sau jucariile. Produsul este comercializat in recipiente de 1L, in doua variante de parfum: Pine Fresh si Red Fresh. Igienol poate fi gasit in intreaga tara, in lanturile de magazine Cora, Carrefour, Auchan, Real, Billa, Baumax, Profi, Bricoexpert si Interex.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.