Setari Cookie-uri

Virusul West Nile mai face o victima

West Nile este un visrus ce se transmite la om prin intepatura tantarilor, simptomatologia produsa de acest virus variind in functie de multi factori de la o persoana la alta, putand trece neobservata sau putand fi foarte grava, ducand la exitus (moarte).

West Nile este un visrus ce se transmite la om prin intepatura tantarilor, simptomatologia produsa de acest virus variind in functie de multi factori de la o persoana la alta, putand trece neobservata sau putand fi foarte grava, ducand la exitus (moarte). Citeste mai multe informatii despre virusul West Nile in articolul: Ce ar trebui sa stii despre virusul West Nile.

Infectarea cu West Nile ia amploare pe meleagurile noastre, Ministerul Sanatatii informandu-ne ca au fost inregistrate noi cazuri de infectare si inca un deces.

virusul transmis de tantar Inca 9 noi cazuri de imbolnaviri cu virusul West Nile, au fost inregistrate in Romania, conform datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile si a rezultatului probelor de laborator de la Institutul National de Cercetare- Dezvoltare Cantacuzino.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.