Peste 150 de copii implicati in noiembrie in proiectul ôLuna Curateniei in Gradiniteö

Pentru ca bolile de sezon au inceput deja sa-si faca simtita prezenta, iar contactul prelungit cu alti copii poate creste riscul de imbolnavire a micutilor, Igienol, dezinfectantul universal pentru locuinte, lanseaza o campanie prin care sa previna astfel de maladii.

Comunicat de presa:

Pentru ca bolile de sezon au inceput deja sa-si faca simtita prezenta, iar contactul prelungit cu alti copii poate creste riscul de imbolnavire a micutilor, Igienol, dezinfectantul universal pentru locuinte, lanseaza o campanie prin care sa previna astfel de maladii.

Astfel, in luna noiembrie, se da startul campaniei numite “Luna Curateniei in Gradinite”, un proiect dedicat prevenirii riscului de imbolnavire a copiilor, prin asigurarea unei curatenii si dezinfectari eficiente. In plus, aceasta actiune are rolul de informare si educare a copiilor si parintilor acestora in privinta importantei curateniei si dezinfectarii in locuinte si a selectarii produselor de menaj folosite in gospodarie.

In proiectul “Luna Curateniei in Gradinite” sunt implicate 7 gradinite particulare din Bucuresti: Rainbow Kids, Kinder Club, Cuibusorul Zanelor, Micii Magicieni, Arlechino, Happy Kids si Chitzi-bush, care vor primi din partea Igienol produsele de curatenie necesare pentru intreaga luna noiembrie. In plus, in fiecare dintre aceste gradinite va fi organizata cate o intalnire cu copiii si parintii acestora. In cadrul acestor reuniuni cei mici vor afla de la un doctor pediatru despre importanta curateniei pentru sanatate, iar cei mari vor primi idei pentru o curatenie eficienta si sanatoasa. In total, peste 150 de copii vor participa la acest program si vor beneficia de curatenia si sfaturile Igienol.

Odata cu instalarea sezonului rece isi fac simtita prezenta si bolile de sezon, precum raceala, gripa sau alte afectiuni respiratorii care afecteaza cu precadere copiii din cauza imunitatii lor scazute. Prezenta lor in comunitati poate duce la intensificarea simptomelor sau contactarea altor boli de la ceilalti copii cu care vin in contact. Este deci foarte important ca spatiile in care traiesc si se joaca copiii sa fie foarte bine curatate si dezinfectate. In plus, atat parintii cat si copiii trebuie sa fie foarte bine informati si educati cu privire la importanta curateniei pentru sanatate. Luna Curateniei in Gradinite este un proiect foarte util si placut in acelasi timp, care va fi de mare ajutor pentru prevenirea bolilor celor mici”, declara doctorul pediatru Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri