Setari Cookie-uri

Peste 150 de copii implicati in noiembrie in proiectul Luna Curateniei in Gradinite

Pentru ca bolile de sezon au inceput deja sa-si faca simtita prezenta, iar contactul prelungit cu alti copii poate creste riscul de imbolnavire a micutilor, Igienol, dezinfectantul universal pentru locuinte, lanseaza o campanie prin care sa previna astfel de maladii.

Proiectul “Luna Curateniei in Gradinite” face parte dintr-o campanie ampla initiata acum 6 luni de Igienol, dezinfectantul universal fara clor pentru locuinte. Pana in prezent, demersul a cuprins o sectiune de informare despre importanta dezinfectarii si actiunea nociva a produselor pe baza de hipoclorit de sodiu (“clor”) asupra sanatatii copiilor, precum si evenimentul “Marsul Bebelusilor” desfasurat in luna septembrie. Campania Igienol va continua pana la sfarsitul acestui an.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: www.1801.ro, www.eva.ro, www.ele.ro, www.babyonline.ro si Superbebe.

Proiectul este sustinut de Dr Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bcuresti si organizatioa Non Guvernamentala Secretul Evolutiei. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul produsului, www.igienol.ro, sectiunea Evenimente.

IGIENOL, fara sa contina hipoclorit de sodiu, este un produs dezinfectant universal care nu ataca suprafetele si nu irita pielea sau caile respiratorii.

IGIENOL omoara 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa), virusuri (precum Adenovirus – unul din cele mai rezistente virusuri la agentii dezinfectanti uzuali- si Poliovirus) si fungi (Candida albicans si Aspergillus niger – asa numitul “mucegai”).

Capacitatile sale de dezinfectare sunt testate si certificate de Institutul Cantacuzino si Institutul National de Virusologie Stefan S. Nicolau conform standardelor internationale in vigoare. Produsul poate fi folosit pentru toate zonele din casa, precum şi pentru curatarea si dezinfectarea obiectelor cu care oamenii intra in contact direct: telefon, tastatura, mouse, clanta sau intrerupator, inclusiv pe lucrurile pe care le ating copii: olita, cadita de baie, jucariile sau caruciorul.

Ana Culcer este medic primar pediatru-neonatolog, seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti. Cu 40 de ani de experienta in domeniul pediatriei si nenumarate cursuri facute in SUA si Europa, medicul Ana Culcer este membru fondator al Organizatiei Non Guvernamentale – Asociatia Secretul Evolutiei. In cadrul acestei organizatii, doctorul Ana Culcer a realizat o serie de proiecte cu scopul de informare si educare a tinerilor mamici incepand cu promovarea alaptarii si continuand cu cele mai importante etape ale dezvoltarii armonioase a copiilor pe toata durata vietii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.