Setari Cookie-uri

Pielea - Cel mai mare organ de simt

Pielea este cel mai mare organ al corpului, respira si, in conditii de sanatate optima, se regenereaza la fiecare 27 de zile.

Gotu Kola este o planta originara din Asia, cu proprietati dermatologice recunoscute din vechime, ce ajuta la stimularea productiei de keratina si colagen. Datorita continutului bogat in minerale, glicozide si antioxidanti, extractul de Gotu Kola imbunatateste functia de bariera naturala a pielii si ajuta la regenerarea tegumenului.

Stevia creata este recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatorii si pentru actiunea eficienta in tratarea alergiilor si a simptomelor asociate acestora: usturimi, mancarimi sau inrosiri ale pielii. In asociere cu Trifoiul rosu ajuta la tratarea acneei.

Armurariul are efect purificator, ajutand la eliminarea toxinelor acumulate in exces in organism, in vreme ce Papadia tonifica si hraneste pielea, fiind o sursa bogata de vitamine A, D si B si de minerale: bor, calciu, fier, magneziu si potasiu. De asemenea, Papadia ajuta la decolorarea petelor si a pistruilor.

Alga rosie are proprietati de hidratare si netezire a pielii, in vreme ce planta Kelp, cunoscuta si sub denumirea de Alga bruna, este o sursa importanta de aminoacizi, minerale si vitamine. Sarsaparilla actioneaza eficient in tratarea pielii uscate si cu tendinte de intarire si in estomparea crapaturilor prezente la nivelul palmelor si a talpilor.

Componentele homeopate siliciu, calciu, clorura de potasiu si sulfat de potasiu hranesc pielea si ii confera un aspect neted si stralucitor.


Sursa: Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.