Setari Cookie-uri

A treia editie a campaniei 1 pachet = 1 vaccin, desfasurata de Pampers si UNICEF, a ajuns la final

Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii a 1,223,696 de vaccinuri anti-tetanos

Comunicat de presa

Cea de a treia editie a campaniei "1 pachet = 1 vaccin" a ajuns la final. Prin campania "1 pachet = 1 vaccin", Pampers si UNICEF si-au propus eliminarea tetanosului neonatal la nivel global. Cei doi parteneri au lansat, in ianuarie 2011, un nou apel catre parintii din Romania, pentru a ajuta la salvarea mamelor si copiilor din tarile afectate de tetanosul matern si neonatal.

Pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede Pampers cumparate in perioada ianuarie – februarie 2011, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin anti-tetanos. Multumita implicarii parintilor din toata tara, Pampers doneaza contravaloarea a 1,223,696 de vaccinuri anti-tetanos catre UNICEF in 2011.

Parintii din Romania s-au implicat si au fost printre cei mai activi sustinatori ai campaniei in aceasta editie, ca si in editiile trecute. Ca un semn de multumire, Pampers si UNICEF incearca, la randul lor, sa ofere nou-nascutilor si proaspetelor mamici conditii mai bune pe perioada spitalizarii.

Astfel, Pampers a donat elemente de mobilier si scutece Pampers pentru opt maternitati, in patru orase din Romania. Cele 150 de patuturi neonatale, 75 de mese de infasat si 75 de scaune pentru alaptat, impreuna cu scutecele donate de catre Pampers, le vor oferi mamelor si nou-nascutilor din aceste maternitati o ingrijire cat mai buna.

Mamicile din Romania au fost cele care au decis orasele in care au ajuns donatiile Pampers. In perioada ianuarie – februarie, ele au intrat pe pagina de Facebook "Lumea Mamicilor", s-au inscris in Mozaicul Pampers pentru a sustine cauza globala a campaniei si au votat orasul preferat, pentru a ajuta comunitatea locala. Multumita sustinerii lor, donatiile Pampers au ajuns in maternitatile spitalelor "Cantacuzino", "Filantropia" si "Pantelimon" din Bucuresti, "Dumitru Popescu" si Spitalul Clinic Judetean Nr. 1 din Timisoara, "Cuza Voda" si "Elena Doamna" din Iasi si in maternitatea spitalului "Dr. I.A. Sbarcea" din Brasov.

"Editiile trecute ale campaniei au evidentiat generozitatea si grija parintilor din Romania pentru bunastarea copiilor, de oriunde ar fi ei. Ne bucuram ca si anul acesta, parintii au raspuns apelului lansat de Pampers si UNICEF si s-au alaturat efortului de a elimina tetanosul matern si neonatal din tarile mai putin dezvoltate si, in acelasi timp, de a le asigura mamelor si bebelusilor din Romania confortul si ingrijirea de care au nevoie in perioada spitalizarii. Vrem sa le multumim acestor parinti pentru ajutorul si implicarea lor", a declarat reprezentantul Pampers in Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.