Setari Cookie-uri

Afectiunile prostatei vor deveni in curand o boala a tinerilor

Daca pana acum eram obisnuiti cu statisticile conform carora 80% dintre barbatii trecuti de 80 de ani sufera de hipertrofia benigna de prostata (denumirea corecta pentru adenomul de prostata) sau de cancerul de prostata, mai nou circa 40% dintre barbatii pana in 40 de ani care intra in cabinetele de urologie se plang de prostata. Aceste probleme, de obicei inflamatii numite prostatite, se refera la dureri in organele genitale, nevoia imperioasa de a urina, mictiuni frecvente si disconfort in zona pelviana si sacrala, iar netratate se pot transforma in boli grave, cu prognostic rezervat.

Palmierul de Florida – cea mai studiata planta folosita pentru prostata


Palmierul de Florida este originar din America de Nord, fructele sale asemanatoare cu maslinele fiind folosite din cele mai stravechi timpuri de catre amerindieni pentru tratamentul afectiunilor urinare. La ora actuala este cea mai studiata planta pentru prostata, iar studiile au evidentiat ca extractul de palmier de Florida previne acumularea de testosteron care conduce la hiperplazia prostatei si inhiba cresterea tesutului prostatic. Palmierul de Florida este ingredientul cheie continut capsulele PROSTATA – produsul natural pentru tratamentul hipertrofiei benigne de prostata, comercializat de Laboratoarele Fares Bio Vital.

„Fitocomplexul continut in capsulele PROSTATA are o actiune antiinflamatorie, decongestiva a glandei, diuretica si antiseptica urinara, astfel incat se reduce frecventa urinarilor nocturne, dispare senzatia de golire incompleta a vezicii, jetul urinar devine puternic si se poate mentine activitatea sexuala”, a mentionat dr. Carmen Nonn.
Alaturi de extractul din fr
uctele palmierului de Florida, formula de capsule contine si extract de Pygeum africanum, radacina de urzica, ghimpe si extract de rosii standardizat in licopen.

• Extractul de Pygeum africanum (prunul african) este renumit pentru ameliorarea simptomelor asociate cu hipertrofia benigna de prostata, studiile clinice demonstrand eficienta similara cu tamsulosidul, substanta de sinteza folosita frecvent in tratarea afectiunilor prostatei.

• Datorita substantelor active continute, ghimpele are o puternca actiune decongetiva, antiinflamatoare si diuretica, prin care se reduce frecvensa urinarilor nocturne si disparitia usturimilor pe uretra.

• Radacina de urzica reduce reziduul vezical, creste volumul urinar si amelioreaza disuria si nicturia.

• Rosiile contin fitonutrientul licopen, care le da culoare rosie si care s-a dovedit a fi un antioxidant de doua ori mai activ decat carotenul, cu un rol foarte important in prevenirea cancerului de prostata.


Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.