Setari Cookie-uri

Laboratoarele Urgo: suplimentele alimentare Alvityl

Laboratoires URGO recomanda suplimentele alimentare Alvityl in completarea unei alimentatii variate si echilibrate care va permit sa acoperiti necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Comunicat de presa

Laboratoires URGO recomanda suplimentele alimentare Alvityl in completarea unei alimentatii variate si echilibrate care va permit sa acoperiti necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Alvityl ofera trei formule echilibrate care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si sunt adaptate diferitelor necesitati:

- un sirop care poate fi administrat incepand cu varsta de 3 ani - Alvityl 11 vitamine, dar si tablete cu 12 vitamine si 7 minerale pentru copiii peste 6 ani, adolescenti si adulti - Alvityl Comprime,

- un sirop testat clinic pentru copiii de pana la 1 an, Alvityl Defenses, cu 3 ingrediente active naturale (Echinacea, propolis si vitamina C), care contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Doua produse pentru a-ti recapata forma in caz de oboseala, alimentatie dezechilibrata, convalescenta, stres, pierderea poftei de mancare sau in perioada de crestere

- Alvityl Sirop 11 Vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D3 si E) este un produs original care, datorita formulei sale complete (care acopera 100% din DZR) si gustului placut de prune, poate fi administrat copiilor incepand cu varsta de trei ani, dar si persoanelor varstnice. Gustul sau foarte apreciat si instructiunile simple de administrate faciliteaza toleranta. Mai mult, Alvityl Sirop 11 vitamine este ambalat intr-un flacon presurizat, care garanteaza calitatea si cantitatea siropului (protejandu-l de caldura, lumina si oxigen).

- Alvityl Plus Comprime poate fi folosit de copiii incepand de la varsta de 6 ani, de adolescenti si adulti. Cele 12 vitamine, care acopera 100% din DZR, si cele 7 minerale si oligoelemente necesare pentru buna functionare a organismului se regasesc intr-un singur comprimat cu un gust delicios de ciocolata. Cutia de 40 de comprimate raspunde cerintelor a 2 persoane pentru o cura recomandata de 3 saptamani. Produsul contine urmatoarele vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D3 si E, dar si urmatoarele minerale si oligoelemente: Zinc, Fier, Magnesiu, Cupru, Mangan, Molibden si Seleniu.

Un produs testat clinic ce poate fi utilizat in scopuri de prevenire de catre organismele fragile si/sau in timpul unui tratament medical
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.