Setari Cookie-uri

Laboratoarele Urgo: suplimentele alimentare Alvityl

Laboratoires URGO recomanda suplimentele alimentare Alvityl in completarea unei alimentatii variate si echilibrate care va permit sa acoperiti necesarul zilnic de vitamine si minerale.

- Alvityl Defenses Sirop contine 3 ingrediente cheie (Echinacea, propolis si vitamina C), care ajuta la intarirea sistemului natural de aparare al organismului la orice varsta, mai ales pe timpul iernii, in perioade de schimbari sezoniere, sau in cazuri de slabiciune fizica. De asemenea, este recomandat in scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care sufera in mod repetat de afectiuni ORL sau in asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la intarirea organismului. Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses si-a dovedit eficacitatea clinica in prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii.

Studiul clinic a fost publicat in Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie si Medicina Adolescentilor – Jurnalul Asociatiei Medicale Americane). Datorita Alvityl Defenses, frecventa imbolnavirilor la copii scade la jumatate, iar recuperarea este de doua ori mai rapida. Alvityl Defenses este in prezent promovat medicilor care il prescriu deoarece sunt convinsi de beneficiile produsului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.