Setari Cookie-uri

Salicilol, aspirina naturala fara efecte secundare

Efectele benefice ale salciei sunt cunoscute inca din anul 400 i.H. datorita observatiilor lui Hipocrate, care recomanda utilizarea pulberii de salcie pentru scaderea temperaturii si diminuarea durerilor.

Tabletele Salicilol de la Hofigal au efect analgezic, antipiretic, antiinflamator, febrifug, antireumatic, antispastic, antiseptic pentru caile respiratorii (naso-faringiene si traheo-bronsice) si mucoasele tractului gastrointestinal, efect sedativ pentru tuse, actiune fluidifianta a secretiilor bronsice si faringiene, efect antiagregant plachetar (diminueaza vascozitatea sangelui), efect sedativ pentru sistemul nervos si tonifica organismul. Avand in vedere toate aceste actiuni terapeutice, recomandarile medicale sunt multiple: pentru calmarea durerilor musculare si articulare, a durerilor de cap (cefalee), a contracturilor musculare, pentru ameliorarea puseelor reumatice, in procese inflamatorii cronice, in stari febrile, raceala, stari gripale, pentru atenuarea durerilor cauzate de inflamatia acuta a cailor respiratorii superioare, cavitatii bucale, tractului urogenital si durerilor menstruale. Salicina din Salicilol impiedica agregarea plachetara, reprezentand o solutie naturala de combatare a aparitiei unor tulburari cardiovasculare – practic, atenueaza si scade riscul de infarct miocardic si de accident vascular cerebral.

Salicina asigura o usoara scadere a tensiunii arteriale, este eficienta in efortul fizic sustinut, asigurand performante fizice pentru sportivi, si are un efect calmant si sedativ nervos in stari de angoasa si insomnii.

Pret de fabrica
: 14 lei (60 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.