Setari Cookie-uri

Medsana NutriCare, pachetul personalizat de nutritie

Centrul Medical Medsana lanseaza Medsana NutriCare, un nou pachet de nutritie format dintr-un set complex de analize medicale si un consult specializat la un medic nutritionist.

Comunicat de presa

Centrul Medical Medsana lanseaza Medsana NutriCare, un nou pachet de nutritie format dintr-un set complex de analize medicale si un consult specializat la un medic nutritionist. Pachetul este disponibil incepand din luna iunie si ofera pacientilor o serie de recomandari personalizate, in acord cu starea de sanatate a fiecaruia.

Medsana NutriCare este un pachet de servicii medicale destinat celor care isi doresc un stil de viata sanatos si mentinerea unei greutati corporale optime, dar si celor care isi doresc sa piarda din greutate. Propunerea pe care Centrul Medical Medsana o face este aceea a unei recomandari de dieta si stil de viata adaptate starii de sanatate a fiecaruia.

Noutatea Medsana NutriCare
este data de faptul ca pacientul vine la medicul nutritionist cu analizele deja facute si primeste o dieta personalizata, spre deosebire de cazul in care se prezinta mai intai la medic, urmand ca acesta sa-i recomande analizele si sa revina la un nou consult pentru interpretarea analizelor si recomandarea dietei. Astfel, durata investigatiei si a timpului in care pacientul primeste un raspuns scad considerabil. In plus, pretul pachetului este mai mic decat in cazul in care consultul si analizele se realizeaza separat.

“In general, oamenii vin la medicul nutritionist si solicita din prima o dieta. De cele mai multe ori, insa, dintr-un prim consult nu obtinem toate informatiile de care avem nevoie pentru a evalua corect starea de sanatate si a recomanda o dieta personalizata, de aceea ii invitam pe pacienti sa isi faca un set de analize medicale pentru a putea stabili un diagnostic corect. Acum, prin pachetul Medsana NutriCare le oferim pacientilor posibilitatea de a veni la consult cu analizele deja facute, in felul acesta castigand timp.” a declarat D-na Dr. Colda Anca, medic primar Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Centrul Medical Medsana.

Pachetul de nutritie Medsana NutriCare include un set complex de analize, urmat de un consult la medicul nutritionist. Analizele de laborator ofera personalului medical o serie de informatii importante despre starea de sanatate a pacientilor. Astfel, medicul nutritionist poate sa identifice eventualele afectiuni ale pacientului inainte de prescrierea dietei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.