Setari Cookie-uri

Alaturi de copii, in lupta impotriva cancerului

Provident doneaza peste 118.000 de lei Asociatiei Little People Romania si ofera spatiu publicitar in valoare de peste 250.000 de lei pentru promovarea in presa a unei campanii in beneficiul Asociatiei. Peste 1.000 de pacienti din 5 centre de onco-pediatrie din tara vor primi asistenta in cadrul programului de imbunatatire a vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, dezvoltat de catre Asociatia Little People Romania cu sprijinul companiei de credite de consum Provident Financial Romania. Astfel, Provident a anuntat astazi ca a donat Asociatiei peste 118.000 de lei pentru continuarea programelor sale de asistenta psiho-sociala menite sa imbunatateasca sansele de supravietuire ale acestor tineri.

Provident doneaza peste 118.000 de lei Asociatiei Little People Romania si ofera spatiu publicitar in valoare de peste 250.000 de lei pentru promovarea in presa a unei campanii in beneficiul Asociatiei.
Peste 1.000 de pacienti din 5 centre de onco-pediatrie din tara vor primi asistenta in cadrul programului de imbunatatire a vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, dezvoltat de catre Asociatia Little People Romania cu sprijinul companiei de credite de consum Provident Financial Romania. Astfel, Provident a anuntat astazi ca a donat Asociatiei peste 118.000 de lei pentru continuarea programelor sale de asistenta psiho-sociala menite sa imbunatateasca sansele de supravietuire ale acestor tineri.

Cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate pe piata din Romania, Provident le-a propus clientilor, angajatilor si agentilor sai trei cauze sociale din domeniul sanatatii si i-a invitat sa aleaga proiectul care va beneficia de finantarea companiei, a carei valoare a fost calculata pe baza numarului de imprumuturi emise de Provident in iulie. Peste 61.000 de persoane s-au implicat in alegerea cauzei si au decis ca donatia sa fie directionata catre Asociatia Little People Romania, cunoscuta pentru eforturile sale impotriva cancerului la copii in Romania.

Programele noastre se axeaza, printre altele, pe terapia prin arta, dramaterapie si ludoterapie, ajutandu-i pe copii sa isi invinga temerile, sa-şi imbunataţeasca respectul de sine, sa se familiarizeze cu procedurile medicale şi cu mediul spitalicesc. Pentru a mari vizibilitatea proiectelor noastre, lansam astazi Campania Contra Cancer, care debuteaza cu un maraton la care participa doi studenti clujeni, care vor alerga peste 700 de kilometri pe parcursul a 7 zile”, a declarat Shajjad Rizvi, presedintele Asociatiei Little People Romania.

Finantarea oferita de Provident va fi folosita pentru continuarea programelor de asistenta psiho-sociala de care beneficiaza 80% dintre copiii tratati de cancer in Romania. De asemenea, voluntarii, studentii psihologi si coordonatorii de operatiuni din cele 5 centre din tara vor fi implicati in activitati constante menite a le dezvolta abilitatile, competentele si cunostintele in domeniul cancerului la copii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.