Setari Cookie-uri

Alaturi de copii, in lupta impotriva cancerului

Provident doneaza peste 118.000 de lei Asociatiei Little People Romania si ofera spatiu publicitar in valoare de peste 250.000 de lei pentru promovarea in presa a unei campanii in beneficiul Asociatiei. Peste 1.000 de pacienti din 5 centre de onco-pediatrie din tara vor primi asistenta in cadrul programului de imbunatatire a vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, dezvoltat de catre Asociatia Little People Romania cu sprijinul companiei de credite de consum Provident Financial Romania. Astfel, Provident a anuntat astazi ca a donat Asociatiei peste 118.000 de lei pentru continuarea programelor sale de asistenta psiho-sociala menite sa imbunatateasca sansele de supravietuire ale acestor tineri.

„In Romania exista numeroase cazuri sociale care au nevoie de ajutor. Le multumim tuturor clientilor, agentilor si angajatilor care au raspuns invitatiei noastre de a se implica, cu un simplu vot, in acest proiect. Speram ca, impreuna cu Asociatia Little People Romania, vom ajuta la imbunatatirea vietii copiilor si a tinerilor bolnavi de cancer obligati sa infrunte prea devreme greutatile vietii", a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial Romania.

Pentru a ajuta la promovarea acestei cauze sociale, Provident a anuntat ca va ceda o parte din spatiul sau publicitar deja cumparat in scopuri comerciale pentru o campanie menita sa ajute Little People sa stranga fonduri aditionale. Spatiul comercial cedat include peste 235 de spoturi pe posturi nationale de televiziune si peste 50 de advertoriale si de machete in presa locala si centrala. Provident va achita inclusiv contravaloarea producerii spotului TV si a machetelor de presa care, impreuna cu echivalentul de rate-card al spatiului publicitar, valoreaza peste 250.000 de lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.