Setari Cookie-uri

Cercetarea sub reflector: Danone Baby Nurition, noutati cercetare iunie 2011

O nutritie corecta este esentiala pentru supravietuire, dezvoltare fizica, mentala, performanta, productivitate, sanatate si starea de bine pe toata durata vietii.

Comunicat de presa

lapte O nutritie corecta este esentiala pentru supravietuire, dezvoltare fizica, mentala, performanta, productivitate, sanatate si starea de bine pe toata durata vietii. Totusi, este binecunoscut faptul ca perioada de la nastere pana la varsta de trei ani este „fereastra cea mai importanta” pentru promovarea cresterii optime, a sanatatii si a dezvoltarii comportamentale.

Danone Baby Nutrition
(DBN) se concentreaza in special pe aceasta „fereastra importanta”. Nou-nascutii si copiii mici nu sunt mini-adulti, iar un echilibru nutritional corect in prima perioada a vietii este vital. In vreme ce laptele uman este standardul de aur si este conceput natural pentru a acoperi toate nevoile nutritionale in timpul primelor sase luni de viata, mai sunt multe lucruri de descoperit despre compozitia si beneficiile sale. DBN, prin cercetare si dezvoltare continua, cauta sa investigheze structura compozitionala si functionalitatea biologica a laptelui uman si sa utilizeze aceste cunostinte pentru a inova.

Ca parte a acestui angajament pentru cercetare continua, DBN a gazduit simpozionul „Cercetarea privind laptele uman: Noi descoperiri” la cea de-a 44-a Intalnire Anuala a Societatii Europene pentru Gastroenterologie Pediatrica, Hepatologie si Nutritie (ESPGHAN).

Noutati ESPGHAN – Cercetarea privind laptele uman: Noi descoperiri

nou-nascut Cele trei prezentari din cadrul simpozionului s-au concentrat pe necesitatea de a continua sa descoperim mai multe si de a intelege beneficiile laptelui uman, factorii care afecteaza compozitia sa si de a asigura o mai buna intelegere a valorii si varietatilor sale nutritionale. Iata cateva dintre subiectele discutate si vorbitori:

- Componentele laptelui matern – efectele regimului alimentar, aspectelor genetice si localizarii geografice ale mamei, Profesor Bo Lonnerdal, Unviersity of California, Davis, SUA
- Noi descoperiri privind rolul functional al oligozaharidelor din laptele uman, Profesor David S. Newburg, Boston College, Massachusetts, SUA
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.