Plasturii Compeed vindeca rana cu 20% mai repede decat un plasture obisnuit

Johnson&Johnson cunoaste problemele pe care le intampina reprezentantele sexului feminin atunci cand trec de la un sezon la altul si incalta perechi noi de pantofi.

Comunicat de presa

Johnson&Johnson cunoaste problemele pe care le intampina reprezentantele sexului feminin atunci cand trec de la un sezon la altul si incalta perechi noi de pantofi. Senzatia de disconfort provocata de pantofii prea stramti sau aparitia flictenelor strica buna-dispozitie in numai cateva clipe.

Compeed mediuDe aceea Johnson&Johnson a creat gama Compeed, destinata pentru tratarea si prevenirea aparitiei basicilor (flictenelor), primul produs ce are la baza tehnologia second skin (”a doua piele”). Produsul este disponibil in doua forme: Compeed plasture pentru tratarea basicilor si Compeed stick lubrifiant pentru prevenirea basicilor. Tehnologia hidrocoloidala care sta la baza produselor Compeed ajuta la crearea unui mediu optim pentru tratarea ranii si ofera instantaneu atenuarea durerii.

Retail jobs

Studiile clinice au demonstrat faptul ca peste 50% dintre persoanele care au incercat plasturii Compeed au sesizat o atenuare considerabila a durerii cauzate de basici. In plus, Compeed vindeca rana cu 20% mai repede decat un plasture obisnuit.

Plasturele Compeed ramane fixat ferm pe piele si formeaza un strat tampon ce actioneaza ca o bariera mecanica ce previne frecarea si aparitia basicii. Spre deosebire de plasturii obisnuiti, care doar acopera rana, Compeed se comporta ca o a doua piele, prevenind formarea basicii (in cazul in care este aplicat in faza incipienta de dezvoltare a bataturii).

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri