Setari Cookie-uri

Plasturii Compeed vindeca rana cu 20% mai repede decat un plasture obisnuit

Johnson&Johnson cunoaste problemele pe care le intampina reprezentantele sexului feminin atunci cand trec de la un sezon la altul si incalta perechi noi de pantofi.

Plasturi disponibili in trei marimi


Plasturii Compeed sunt disponibili in trei dimensiuni, pentru a se adapta perfect in toate situatiile si zonele specifice aparitiei basicilor – calcaie, degetele de la picioare. Plasturele Compeed actioneaza ca o bariera protectoare impotriva apei, prafului si a bacteriilor. In plus, se aplica usor si este flexibil.

Compeed Stick Conform studiilor efectuate de Compeed, principalele cauze ale aparitiei flictenelor sunt: pantofii noi, activitatile sportive si purtarea pantofilor fara dres. In toate situatiile insa, fenomenele mecanice cauzatoare sunt aceleasi: frecarea si presiunea excesiva asupra pielii.

Procedura de vindecare a unei basici implica doua componente: inlaturarea durerii si tratarea leziunii. Efectul este cel scontat doar in cazul in care cele doua componente actioneaza in tandem. Altfel, problema este doar ameliorata si nu inlaturata.

Citește și:

Acesta este elementul care transforma Compeed intr-un expert si nu un simplu paliativ. Mai mult decat atat, stick-ul lubrifiant ofera si solutia pentru preventie.


Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.