Setari Cookie-uri

Activit Imuno Forte, un antigripal eficace

Lactoferina si imunoglobulinele G naturale din colostru, ingredientele de baza din suplimentul alimentar Activit Imuno Forte, stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului.

Comunicat de presa

Lactoferina si imunoglobulinele G naturale din colostru, ingredientele de baza din suplimentul alimentar Activit Imuno Forte, stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului.

Activit Imuno Forte Cand trecerea de la vara la toamna se face treptat, pe o perioada mai lunga de timp, organismul are timp sa se obisnuiasca, sa se adapteze noilor conditii meteo si sufera mai putin sau deloc. Dar atunci cand trecerea este brusca, ieri cald, adevarata zi de vara, si azi frig si innorat, ploaie si vant puternic, chiar si oamenii cei mai sanatosi, resimt un disconfort, schimbarile bruste de temperatura actionand ca un adevarat soc asupra organismului. In plus, sezonul rece este perioada in care imunitatea organismului este destul de scazuta, iar in aceste perioade de tranzitie climatica virusii gripali sunt mult mai activi.

Citește și:


Printre semnele clinice ale virozelor respiratorii se numara congestia nazala, stranutul, tusea, durerile in gat, dureri usoare de cap, febra, starea de oboseala; Potrivit unui studiu, in medie, fiecare adult este afectat de o viroza respiratorie intre o data si de trei ori pe sezon, fiecare episod clinic durand trei sau patru zile.


Un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de aparitie a infectiilor, reduce durata de evolutie a bolii si asigura recuperarea rapida motiv pentru care se recomanda utilizarea produselor imunomodulatoare inclusiv ca mijloc de preventie.


Activit Imuno Forte
este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand proprietati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.