Setari Cookie-uri

Activit Imuno Forte, un antigripal eficace

Lactoferina si imunoglobulinele G naturale din colostru, ingredientele de baza din suplimentul alimentar Activit Imuno Forte, stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului.

Activit Imuno Forte combate atacurile virale si microbiene


Lactoferina
interactioneaza cu anumite componente microbiene si virale implicate in procesul infectiei si datorita capacitatii sale de a exercita activitate antivirala si antimicrobiana previne, trateaza si reduce riscul repetarii episoadelor de „raceala”.


Efectul bacteriostatic al lactoferinei a fost asociat cu abilitatea sa de a lega fierul. Aproape toate bacteriile au nevoie de fier si datorita proprietatilor de sechestrare, lactoferina este in masura sa impiedice utilizarea fierului de catre bacterii. Si nu in ultimul rand, mecanisme altele decat simpla retinere a fierului sunt implicate in actiunea lactoferinei, precum blocarea metabolismului carbohidratilor microorganismelor sau destabilizarea peretelui celular bacterian.

Citește și:


Lactoferina
ajuta la scaderea stresului oxidativ de la nivelul tesuturilor, stres oxidativ ce se poate transforma intr-un factor declansator al unor boli precum cancerul.


Imunoglobulinele ce se gasesc in mod natural in colostrul de „prima data” (muls in primele 12 ore dupa fatare) sunt utilizate de catre sistemul imunitar pentru a identifica si neutraliza agentii straini organismului nostru, precum bacteriile si virusurile. Exista o mare diversitate de imunoglobuline, lucru ce permite sistemului imunitar al organismului sa recunoasca o varietate la fel de mare de agenti straini. Cea mai importanta din grupul imunoglobulinelor care se gasesc in sange, lichidele tisulare si in colostrul proaspat, ca si pondere si mod de actiune este imunoglobulina G (Ig G). Este singura capabila sa treaca bariera placentara si sa confere imunitate pasiva fatului. Continutul ridicat in imunoglobuline, in special Ig G, al colostrului ii confera acestuia calitati exceptionale fiind absorbit rapid de catre organismul noului nascut ajutand la consolidarea sistemului imunitar al acestuia, protejandu-l astfel de infectiile virale sau bacteriene.

Citește și:

Cum si pentru ce administram Activit Imuno Forte

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.