Alvityl si spray-urile nazale Humex previn bolile specifice sezonului rece

Alvityl si spray-urile nazale Humex previn bolile specifice sezonului rece
Kudika
20 Octombrie 2011

Alvityl si Humex sunt indicate intaririi sistemului imunitar si prevenirii bolilor ORL care pot aparea datorita venirii anotimpulului rece.

Comunicat de presa

Pentru ca se apropie sezonul racelilor, iar cei mici sunt mai sensibili in aceasta perioada, Laboratoires Urgo te ajuta sa previi bolile care ii pot face rau copilului tau. Astfel, produsele din gamele Alvityl si Humex sunt indicate intaririi sistemului imunitar si prevenirii bolilor ORL care pot aparea datorita venirii anotimpulului rece.

“Concluzia mea de medic cu o experienta de peste 4 decenii este ca preventia bolilor este cel mai important lucru, terapia ramanand o solutie de necesitate. Trebuie sa luptam pentru a creste un organism sanatos cu o imunitate foarte buna, astfel incat sa poata trai intr-un echilibru cu toate microorganismele din mediu – virusuri, bacterii, ciuperci, fara a se imbolnavi. Daca suntem puternici invingem boala. Cele mai moderne suplimente alimentare incearca sa stimuleze imunitatea pe toate caile pentru a preveni imbolnavirea”, declara d-na dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, doctor in stiinte.

Alvityl Defenses SiropSuplimentele alimentare Alvityl vin in completarea unei alimentatii variate si echilibrate care permit acoperirea necesarului zilnic de vitamine si minerale.

Alvityl ofera trei formule echilibrate care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si sunt adaptate diferitelor necesitati:

- un sirop care poate fi administrat incepand cu varsta de 3 ani – Alvityl 11 vitamine, dar si tablete cu 12 vitamine si 7 minerale pentru copiii peste 6 ani, adolescenti si adulti – Alvityl Plus Comprimate;

- un sirop testat clinic pentru copiii de pana la 1 an, Alvityl Defenses, cu 3 ingrediente active naturale (Echinacea, propolis si vitamina C), care contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri