Setari Cookie-uri

Alvityl si spray-urile nazale Humex previn bolile specifice sezonului rece

Alvityl si Humex sunt indicate intaririi sistemului imunitar si prevenirii bolilor ORL care pot aparea datorita venirii anotimpulului rece.

Alvityl Defenses Sirop contine 3 ingrediente cheie (Echinacea, propolis si vitamina C), care ajuta la intarirea sistemului natural de aparare al organismului la orice varsta, mai ales pe timpul iernii, in perioade de schimbari sezoniere, sau in cazuri de slabiciune fizica. De asemenea, este recomandat in scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care sufera in mod repetat de afectiuni ORL sau in asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la intarirea organismului. Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses si-a dovedit eficacitatea clinica in prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii. Studiul clinic a fost publicat in Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie si Medicina Adolescentilor – Jurnalul Asociatiei Medicale Americane). Datorita Alvityl Defenses, frecventa imbolnavirilor la copii scade la jumatate, iar recuperarea este de doua ori mai rapida.

Humex Apa de Mare Adulti Humex propune doua formule care se adreseaza atat adultilor cat si copiilor si sunt adaptate diferitelor necesitati:

Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti sunt indicate pentru utilizarea zilnica asigurand o igiena nazala corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor. Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat bebelusilor incepand cu varsta de 1 luna, copiilor si adolescentilor.

O igiena nazala corespunzatoare joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala. In plus, reduce suprafata mucoasa a alergenilor, reziduurilor celulare si elementelor responsabile de inflamatia locala. Astfel, in cazul rinitelor alergice, apa de mare este un tratament eficient, sigur si o optiune perfecta pentru copiii mici si femeile insarcinate* care nu au alte mijloace pentru atenuarea simptomelor. Femeile insarcinate pot utiliza produsul fara teama deoarece nu prezinta nici un risc pentru siguranta fatului.


Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.