Setari Cookie-uri

Intampina toamna cu energia maxima cu ajutorul Capsulelor Imunitate

O echipa de cercetatori americani a descoperit ca persoanele stresate se vindeca mai greu de anumite boli decat cele relaxate. Astfel, stresul este unul dintre principalii factori care duce la scaderea imunitatii, diminuand raspunsul organismului la agenti patogeni.

Comunicat de presa

Daca va intrebati de ce va imbolnaviti mai repede decat alte persoane, de ce sunteti primul care raceste, suferiti de infectii frecvente, fie ca e vorba de cele urinare sau ale ochilor, va confruntati cu gingii care sangereaza si eruptii ale pielii, toate aceste simptome duc catre o cauza comuna: imunitatea scazuta.

De ce ne scade imunitatea?


Imunitate cu Echinacea O echipa de cercetatori americani a descoperit ca persoanele stresate se vindeca mai greu de anumite boli decat cele relaxate. Astfel, stresul este unul dintre principalii factori care duce la scaderea imunitatii, diminuand raspunsul organismului la agenti patogeni. Tot din cauza stresului putem suferi si de insomnii, un alt factor care slabeste rezistenta organismului. Studiile arata ca insomnia este una dintre cele mai intalnite tulburari de sanatate, regasite in special in randul femeilor.

Pe de alta parte, conform ultimului studiu Gfk HealthCare, aproape un sfert dintre romani iau antibiotice de doua-trei ori pe an, iar 12% dintre acestia folosesc astfel de tratamente de circa cinci ori pe an sau chiar mai des. Consecintele abuzului de antibiotice sunt distrugerea florei intestinale, scaderea imunitatii si dezvoltarea rezistentei la antibiotice.

Chiar si mediul inconjurator poate fi un inamic al imunitatii. Expunerea indelungata la substante toxice (poluare atmosferica, mediu de lucru toxic, diversi solvanti, metale grele) este un alt factor care afecteaza capacitatea corpului de a se detoxifica, regenera si revitaliza.

De aceea un prim pas este schimbarea alimentatiei si optarea pentru legume, fructe, lactate si cereale integrale care ajuta la intarirea sistemul imunitar. Consumul mare de zahar - sub toate formele sale, incluzand mierea si siropul - blocheaza raspunsul imunitar.

Stimuleaza-ti sistemul imunitar cu ajutorul plantelor medicinale


,,Daca agentii patogeni sunt in cantitati mici, sistemul imunitar face fata atacului. Exista insa si situatii cand sistemul imunitar este depasit, este slabit si are nevoie de ajutor pentru a face fata agentilor patogeni. CAPSULE IMUNITATE, fabricate din plante medicinale si produse de Laboratoare Fares Biovital, ajuta la cresterea capacitatii de aparare a organismului care contribuie in acelasi timp la prevenirea si tratarea infectiilor”, explica dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenta in apifitoterapie, Laboratoarele Fares Bio Vital.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.