Setari Cookie-uri

Intampina toamna cu energia maxima cu ajutorul Capsulelor Imunitate

O echipa de cercetatori americani a descoperit ca persoanele stresate se vindeca mai greu de anumite boli decat cele relaxate. Astfel, stresul este unul dintre principalii factori care duce la scaderea imunitatii, diminuand raspunsul organismului la agenti patogeni.

Plantele medicinale sunt cele mai eficiente remedii cunoscute care stimuleaza functionarea sistemului imunitar fiind utile in prevenirea infectiilor si grabind recuperarea pacientilor cu imunitatea scazuta. Unele au actiune imunomodulatoare demonstrata (echinacea, astragalus, androraphis, sovarv, uleiul esential de ti-tree), altele revitalizeaza acest sistem extrem de important rezultand efectul tonic si adaptogen (ginseng, scortisoara, usturoi).

,,O persoana a carei imunitate este scazuta va suferi infectii frecvente: raceala, sinuzita, infectii urinare, infectii vaginale, infectii ale ochilor, plagi care se infecteaza usor si refac greu, gingii care sangereaza, ciuperci, eruptii ale pielii mai frecvente ca de obicei (herpes sau afte)”, adauga dr. Carmen Nonn.
Capsulele Imunitate contin fitocomplexul optim pentru stimularea si refacerea imunitatii:

Echinacea - una dintre cele mai cunoscute si utilizate plante cu proprietati imunostimulente. Studiile au demonstrat ca echinacea ajuta la o reducere a simptomatologiei si a duratei perioadei acute a infectiilor respiratorii.

Andrographis paniculata - o planta antiinflamatoare, antibacteriana si cu efecte antivirale, despre care cercetatorii au demonstrat ca ofera protectie impotriva cancerului si previne formarea cheagurilor de sange, fiind si hepatoprotector foarte bun.

Ghiara matei - este o liana cataratoare, originara din Peru, care stimuleaza fagocitoza si reactivitatea celulelor imunitare in confruntarea cu virusii, bacteriile si agentii patogeni. Cercetarile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat proprietatile vindecatoare ale acestei plante care ajuta in prevenirea bolilor infectioase de origine bacteriana si virala, artrite reumatoide si alte afectiuni reumatice articulare, boli alergice, herpes genital, candidoze generalizate.

Astragalus membranaceus - este o planta originara din Mongolia si unele zone ale China, care a devenit un remediu important, din momentul in care s-a descoperit efectul sau asupra sistemului imunitar. Planta stimuleaza productia naturala de interferon (substanta care impiedica dezvoltarea virusurilor) a corpului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.