Setari Cookie-uri

Sanatatea asa cum trebuie sa fie

Ne dorim ca toata lumea sa ne vada exact asa cum suntem: o alternativa demna de luat in calcul in sistemul medical românesc, care raspunde nevoilor existente in acest moment pe piata.

MEDAS, unul dintre primii 5 jucatori pe piata de servicii medicale private, promoveaza respectul fata de pacienti sub un nou slogan: “Sanatatea asa cum trebuie sa fie”, oferind servicii medicale performante si in egala masura accesibile tuturor.


sistem sanitar Intreaga activitate MEDAS a fost ghidata inca de la inceputurile sale de anumite valori care exprima esenta companiei, care insa nu erau pâna acum cristalizate intr-un mesaj clar si de impact pentru toţi pacienţii nostri. In acest moment, suntem bucurosi sa putem pune si in cuvinte ceea ce noi stiam de multa vreme despre MEDAS. Ne dorim ca toata lumea sa ne vada exact asa cum suntem: o alternativa demna de luat in calcul in sistemul medical românesc, care raspunde nevoilor existente in acest moment pe piata. Da, este posibil sa ai acces la investigatii de ultima generatie si medici recunoscuti in domeniile lor de activitate, având totodata parte de transparenta si de niste preturi decente. Aceasta este promisiunea MEDAS: democratizarea accesului la servicii medicale de calitate” a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lantului de clinici MEDAS.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.