Setari Cookie-uri

De Sarbatori, Class Dental da clasa zambetului tau!

Trebuie sa recunoastem ca este greu sa rezistam tentatiei de a savura toate bunatatile care ne ispitesc de Craciun si care au efecte nu numai asupra siluetei, ci si asupra zambetului nostru.

Comunicat de presa

In fiecare an, perioada sarbatorilor devine un adevarat maraton in cautarea tinutei perfecte si a celor mai noi produse de make-up, toate menite sa ne puna cat mai bine in valoare. Insa, primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la noi este zambetul.

Un zambet sanatos este un zambet frumos. Desi este nevoie de timp si efort pentru ca sanatatea dentara sa fie un adevarat atu, atat pentru sanatatea intregului organism, cat si pentru imaginea ta, perioada sarbatorilor este punctul culminant in care trebuie sa dai dovada de o atentie sporita in ceea ce priveste ingrijirea danturii tale.

Trebuie sa recunoastem ca este greu sa rezistam tentatiei de a savura toate bunatatile care ne ispitesc de Craciun si care au efecte nu numai asupra siluetei, ci si asupra zambetului nostru.

dentist Dr. Bogdan Burducea, medic stomatolog la clinica ClassDental, ne atrage atentia asupra riscurilor cauzate de alimentatia din perioada sarbatorilor: “De sarbatori, in general, abunda consumul de produse zaharoase si acide nu numai in cadrul meselor principale, dar si sub forma de gustari pe parcursul intregii zile. Suprafetele dentare sunt supuse agresiunii acide continue si adesea nu doar silueta pacientilor are de suferit pe perioada sarbatorilor. Toate aceste atacuri pot creste riscul aparitiei sensibilitatii dintilor, atunci cand smaltul, respectiv suprafata exterioara a dintelui, devine deteriorata si uzata, stergand astfel distractia de a manca si de a bea orice iti doresti.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.