Setari Cookie-uri

De Sarbatori, Class Dental da clasa zambetului tau!

Trebuie sa recunoastem ca este greu sa rezistam tentatiei de a savura toate bunatatile care ne ispitesc de Craciun si care au efecte nu numai asupra siluetei, ci si asupra zambetului nostru.

“Pigmentii alimentari impreuna demineralizarea accentuata provocata de consumul crescut de alimente de sarbatori poate avea un efect vizibil la nivelul dintilor. Vinul, cafeaua, sucurile naturale, ceaiul isi lasa amprenta la nivelul smaltului dentar. Noi recomandam pacientilor nostri sa vina la medicul stomatolog astfel prevenindu-se problemele ce vor aparea. Detartrajul, periajul profesional, air flow-ul, fluorizarea realizate periodic mentin o stare de sanatate orala buna”, mai sfatuieste Dr. Bogdan Burducea.

Asadar, desi un ruj rosu aprins pe buze face ca zambetul sa para mai alb, sanatatea trebuie sa vina in primul rand din interior. In plus, o dantura ingrijita si sanatoasa, iti va aduce numai beneficii. Vei observa ca vei avea mai multa incredere in tine, vei zambi mai des, iar cum zambetul este molipsitor, transmitand energie pozitiva, le vei conferi si celor din jur o stare de bine!

Pentru mai multe detalii despre un zambet perfect, va asteptam pe www.classdental.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.