Setari Cookie-uri

Un sfarsit de toamna lipsit de viroze cu ajutorul remediilor naturale Fares

Pentru tratarea problemelor imunitatii, Laboratoarele Fares BioVital propun urmatoarea serie de produse: Capsule Imunitate, Capsule Imunitate cu Echinaceea si Trusa Hapciu (Raceala si Gripa).

Comunicat de presa

Iarna ne bate la usa, iar temperaturile din ce in ce mai scazute constituie o noua provocare a metobolismului de a se adapta schimbarilor. In lupta pentru adaptarea la noul sezon, cel mai importat rol il are imunitatea. Factori precum stresul, suprasolicitariea fizica si psihica, o alimentatie nesanatoasa si multitudinea de agenti microbieni din jurul nostru duc la scaderea imunitatii, marind astfel riscul de imbolnavire in sezonul rece.

"Toamna, virozele si infectiile cailor respiratorii sunt tot mai frecvente indeosebi din cauza schimbarilor de temperatura la care corpul nostru trebuie sa se adapteze. Pentru a preveni imbolnavirea si a stimula organismul sa se apere, natura ne ofera produse vegetale care favorizeaza producerea de interferon in organism, cu efect antibacterian, antiviral, antifungic, dar si antiiflamator, antialergic, antioxidant.” explica dr. Carmen Nonn medic specialist cu competente in api-fitoterapie, departament cercetare Laboratoarele Fares BioVital.

"Utilizarea antibioticelor de la primele semne de raceala este complet gresita. 80% din infectiile respiratorii sunt cauzate de virusuri care nu raspund la antibiotice si apoi nu le recomand pentru ca ele scad imunitatea. In aceasta situatie tratamentul natural cu plante medicinale este alegerea optima’’, adauga dr. Carmen Nonn.

Remediile naturale Fares iti vin in ajutor

Pentru tratarea problemelor imunitatii, Laboratoarele Fares BioVital propun urmatoarea serie de produse: Capsule Imunitate, Capsule Imunitate cu Echinaceea si Trusa Hapciu (Raceala si Gripa).
Remediile naturale Fares

Capsulele Imunitate cu 7 ciuperci
sunt un remediu a carui formula contine 7 ciuperci: extracte totale de Reishi (Ganoderma lucidum), Shitake (Lentinus endodes), Maitake (Grifola frondosa), Cordyceps sinensis, Ciuperca de mesteacan (Obliquus Inonotus) si Miceliu de iasca (Fomes fomentarius).

Reishi este ciuperca faimoasa in medicina traditionala chineza, care contine aproximativ 400 de diferiti compusi bioactivi, care ii confera numeroase efecte farmacologice. Maitake este cunoscut mai ales pentru proprietatile sale puternic imunostimulatoare, antioxidante si antitumorale. De asemenea, ajuta la scaderea glicemiei si colesterolui. Iasca are un puternic efect antiviral, antibacterian si imunostimulent. Ajuta la tratamentul si prevenirea complicatiilor dibetului prin scaderea glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.