Setari Cookie-uri

Un sfarsit de toamna lipsit de viroze cu ajutorul remediilor naturale Fares

Pentru tratarea problemelor imunitatii, Laboratoarele Fares BioVital propun urmatoarea serie de produse: Capsule Imunitate, Capsule Imunitate cu Echinaceea si Trusa Hapciu (Raceala si Gripa).

„Ciupercile medicinale sunt folosite pentru a trata si preveni o gama larga de boli, prin utilizarea lor ca stimulenti si modulatori ai imunitatii, adaptogeni si antioxidanti. Acestea au o actiune puternic antioxidanta si proprietati antiinflamatorii. Se recomanda capsulele Imunitate in caz de infectii virale (hepatita virala, gripa, herpes, zona-zoster), cresterea rezistentei la raceli, infectii bacteriene”, a declarat specialistul Carmen Nonn.

Capsulele Imunitate cu echinacea cresc rezistenta organismului in fata diferitelor boli prin actiunea directa asupra bacteriilor si virusurilor si ajuta la distrugerea agentilor microbieni. Contin echinacea, usturoi, extract de radacina de unghia gainii, extract de ghiara matei, extract de Andrographis paniculata.

Produsele din Trusa Hapciu (Raceala si Gripa) sunt concepute pentru asigurarea tratamentului de baza antiinflamator, antiinfectios (capsule, tinctura si ceai) si a tratamentului simptomatic antifebril, antitusiv, decongestionant nazal si faringian (ceai, lotiune de frectie, solutie pentru aromaterapie, sirop de tuse si comprimate masticabile). Administrate la peste 100 de pacienti cu varste cuprinse intre 4 si 89 de ani suferind de infectii acute ale cailor respiratorii superioare, Trusa Hapciu a dovedit o eficienta de 80% a terapiei, iar pacienti nu au mai necesitat asocierea de medicamente alopate in tratarea afectiunilor respiratorii.

Capsulele Hapciu constituie tratamentul de baza in infectiile cailor respiratorii superioare. Au un puternic efect antibacterian, antiviral si antiiflamator, neutralizeaza agentii patogeni, limitand raspandirea infectiei. Prin proprietatile sale actioneaza eficient inca de la primele semne ale bolii, reducand severitatea simptomelor si accelerand vindecarea.

Comprimatele Plantusin contin extract de radacina de lemn dulce, tinctura de propolis, amestec volatil din ulei esential de menta, anetol, ulei esential de cimbru, ulei esential de coada soricelului si au efect antialgic, antiinflamator, antibiotic, antiviral, decongestionant la nivelul faringelui si a cailor respiratorii. Se recomanda in tratamentul durerilor de gat, disfoniei, tusei si candidozei bucale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.