Setari Cookie-uri

ALIAT - primul studiu national ce evalueaza serviciile de sanatate adresate persoanelor cu un consum problematic de alco

Primul studiu national ce evalueaza serviciile medicale specializate adresate persoanelor cu consum problematic de alcool evidentiaza nevoia de servicii medicale si sociale specializate pentru acest grup la risc.

In opinia Dr. Eugen Hriscu, Director Stiintific al ALIAT, ,,acest studiu scoate in evidenta o serie de directii de dezvoltare pentru un viitor sistem de tratament al abuzului si dependentei de alcool. ALIAT va continua sa dezvolte servicii noi care sa vina in intampinarea nevoilor identificate si va sustine necesitatea includerii acestor probleme in agenda factorilor de decizie”.

conferinta de presa Cu ocazia conferintei de presa in care au fost anuntate rezultatele studiului, Ed van Willegen, Director de Supply Chain Heineken Romania, a declarat ,,Inca de la primii pasi impreuna, Heineken Romania a crezut in misiunea ALIAT. La inceput ne-au convins pasiunea si hotararea cu care oamenii ALIAT s-au dedicat ajutorarii persoanelor cu consum problematic de alcool. De la an la an rezultatele platformei Alcohelp s-au imbunatatit, iar parteneriatul nostru a devenit si mai puternic. Sustinem acest studiu national si credem ca rezultatele lui reprezinta cel mai bun punct de plecare in construirea programelor pe care le vom derula in cadrul parteneriatului cu ALIAT in anii urmatori.”

Studiul a fost dezvoltat de catre ALIAT in colaborare cu agentia de cercetare sociologica Totem Communication, in cadrul platformei Alcohelp – platforma realizata cu sprijinul financiar transparent si neconditionat al Heineken Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.