Setari Cookie-uri

Studiu: Sexul aduce fericirea!

Un obiectiv important al cercetarii a fost si evaluarea starii de bine a barbatilor, atat fizica, cat si emotionala. Dovada existentei unei legaturi intre acesti factori, satisfactia sexuala si fermitatea erectiei este furnizata de rezultatele cercetarii SHOW (Sexual Health and Overall Wellness) care a inclus barbati si femei din Cehia, Ungaria, Israel, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Turcia si Ucraina. Cercetarea condusa de Harris Interactive in numele si sponsorizata de Pfizer, a colectat date rezultate din chestionarea a 1.893 barbati si a 1.887 femei activi sexual.

Medicamentele contrafacute, o amenintare pentru sanatatea barbatilor



Exista o tendinta in crestere de a achizitiona medicamente online. In mod special, medicamentele destinate unor afectiuni care produc stanjeneala sau sunt considerate tabu, precum disfunctia erectila, sunt cel mai probabil achizitionate prin intermediu Internetului. De asemenea, disponibilitatea fara reteta a produselor care se elibereaza pe baza de reteta stimuleaza atractivitatea pentru achizitiile on-line. Totusi, in peste jumatate din cazurile investigate, medicamentele achizitionate prin intermediul Internetului,de pe site-uri ilegale, care nu mentioneaza adresa fizica de identificare, s-au dovedit a fi contrafacute.


Dr. John Dean
, medic sexolog, Londra, UK, subliniaza importanta perceptiei pericolului iminent al achizitionarii de medicamente din surse necunoscute: “In fiecare an, milioane de pacienti sunt expusi la medicamente contrafacute, ceea ce constituie un risc major la adresa sanatatii publice. Ele sunt din ce in ce mai prezente in toate partile lumii. Barbati cu disfunctie erectila ar trebui sfatuiti sa fie vigilenti asupra riscului de a intra in posesia unor medicamente contrafacute si substandard, in cazul achizitiilor prin intermediuI Internetului. Medicamentele contrafacute care contin doze incorecte ale ingredientului activ declarat, sau contin ingrediente active sau inactive nedeclarate, au potentialul de a declansa probleme grave de sanatate. Chiar daca unele medicamente contrafacute nu contin ingrediente active sau toxice pentru organism, ele nu vor trata conditia medicala. Astfel, barbatii isi pot pierde increderea in existenta unui remediu real pentru disfunctia lor erectila. Aceast lucru ii poate descuraja in demersul lor de a cauta in viitor sprijin profesional pentru disfunctia erectila si pentru a-si ameliora viata si sanatatea.”



Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.