Setari Cookie-uri

Cum sa economisesti timp si energie

In perioada sarbatorilor de Paite, pe langa provocarea de a pregati o masa delicioasa pentru invitatii tai, vei dori sa-i impresionezi ii cu o casa care straluceite de curatenie.

Comunicat de presa



In perioada sarbatorilor de Paite, pe langa provocarea de a pregati o masa delicioasa pentru invitatii tai, vei dori sa-i impresionezi ii cu o casa care straluceite de curatenie. Produsele Ajax ii Axion, acum disponibile la preturi speciale, te ajuta sa aduci prospetimea aerului de primavara in casa ta. Beneficiind de reducerile de pana la 25%, valabile pana la sfariitul lunii martie, poti aloca mai multe resurse cadourilor familiei tale. In plus, datorita eficacitatii acestor produse de curatenie, economiseiti timp ii energie pentru a te putea dedica mai mult celor dragi.

AJAX FLORAL FIESTA, PROSPETIME DE DURATA!



detergent de vase AJAX FLORAL FIESTA, acum cu 15% reducere la sticla de 1000 ml, te ajuta sa obtii rezultatele dorite intr-un timp mult mai scurt. Datorita formulei sale inovatoare, Ajax Floral Fiesta curata in profunzime suprafetele lavabile ii elimina chiar ii cele mai dificile pete de murdarie ii grasime. Parfumul sau unic ofera o prospetime de durata, iar formula fara clatire te ajuta sa termini curatenia rapid. Pentru o casa care straluceite de curatenie, poti alege dintr-o gama larga de arome: Flowers of Spring, Lagoon Flowers, Lilac Breeze sau Orchid. Te vor ajuta sa ai o casa placut parfumata pana la 24 de ore! Acelaii parfum floral te va insoti ii in curatarea eficienta a geamurilor. Cu Ajax Glass Floral Fiesta inlaturi praful ii petele de grasime fara a lasa urme nedorite.

AJAX PROFESSIONAL TE SCAPA CHIAR II DE URMELE DE MARKER!

detergent profesional
AJAX PROFESSIONAL este profesionistul casei tale. Disponibil in cele doua variante, Limescale and Bacteria ii Grease and Stains, Ajax Professional cu pulverizator te va ajuta sa cureti murdaria in profunzime. Formula sa anti-urme te scuteite de efort lasand suprafetele perfect curate, fara a necesita clatire suplimentara. Ajax Professional elimina eficient urmele de calcar, depunerile de grasime, grasimea arsa, urmele de incaltaminte, petele de ulei de motor, murdaria intarita ii urmele de marker, pentru ca tu sa scapi de stresul curateniei ii sa ai mai mult timp pentru cei dragi!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.