Setari Cookie-uri

Cum sa economisesti timp si energie

In perioada sarbatorilor de Paite, pe langa provocarea de a pregati o masa delicioasa pentru invitatii tai, vei dori sa-i impresionezi ii cu o casa care straluceite de curatenie.

AJAX SPRAYS LUPTA CONTRA GRASIMILOR II MURDARIEI!

detergent de vase
AJAX SPRAYS a fost creat special pentru a-ti uiura munca. Cele doua variante, Ajax Spray Kitchen ii Ajax Spray Multi-Action, sunt alegerea perfecta pentru o curatenie eficienta a intregii case, datorita ingredientelor active. Ajax Spray Kitchen, special conceput pentru suprafetele din bucatarie, are la baza o formula unica ce garanteaza rezultate optime, fara efort, chiar ii in cazul celor mai dificile pete de grasime intarita ii tipuri de murdarie. Ajax Spray Multi-Action este destinat tuturor suprafetelor lavabile din casa. Acesta ofera stralucire 100% intr-o formula 4 in 1: degresare eficienta, indepartarea
mirosurilor neplacute, igienizarea ii eliminarea murdariei intarite. Datorita formulei complexe, vei putea inlatura fara efort murdaria depusa pe vasul de toaleta, calcarul depus pe bateriile din baie, pe cada ii pe faianta, urmele de pe oglinda ii petele de pe masuta de sticla.


GEAMURI SCLIPITOARE CU MINIMUM DE EFORT!

detergent de geamuri
AJAX GLASS CLEANER TRIPLE ACTION, ce beneficiaza de 25% reducere, te va ajuta sa cureti geamurile perfect, rapid ii fara stres. Datorita ingredientelor active ii actiunii triple, Ajax Glass Cleaner dizolva orice tip de depuneri ii pete de grasime, confera ultra transparenta ii indeparteaza urmele pentru un timp indelungat. Formula sa speciala anti-praf ii anti-pete impiedica depunerea rapida a prafului, lasand geamurile curate ii stralucitoare.


AXION LICHID SPALA VASELE RAPID II EFICIENT CHIAR II IN APA RECE!

detergent lichid cu bicarbonat

AXION LICHID, beneficiind acum de 20% reducere la sticla de 750 ml, are la baza o formula inovatoare care te ajuta sa speli vasele rapid ii eficient chiar ii in apa rece. Datorita ingredientelor active, produsele din gama Axion Lichid indeparteaza cele mai dificile pete de grasime intarita, lasand vasele perfect curatate ii degresate. Pentru vase care stralucesc, poti alege din noua gama Axion Lichid produsul care se potriveite cel mai bine nevoilor tale. Poate fi: Axion Lichid Bicarbonat, cu extract de grapefruit care asigura o degresare rapida, Axion Lichid Lime care are un parfum proaspat ii indeparteaza eficient murdaria, Axion Lichid Balsam care iti protejeaza mainile prin formula sa delicata, eliminand in acelaii timp grasimea persistenta sau Axion Lichid Lemon cu un parfum proaspat de lamaie. Datorita produselor de la Axion, spalatul vaselor nu mai este o problema. Vasele vor fi perfect curate, intr-un timp scurt ii cu un efort minim.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.